Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrecere mare în familia Becali. Patronul FCSB-ului va deveni socru mic: ”E aşa cum îmi place mie, are 1.85 metri!” :)

Petrecere mare în familia Becali. Patronul FCSB-ului va deveni socru mic: ”E aşa cum îmi place mie, are 1.85 metri!” :)galerie foto

Diverse

Comentarii

Se anunţă petrecere mare în familia Becali. Teodora Becali, una dintre fiicele patronul FCSB-ului, se căsătoreşte în luna octombrie. Gigi Becali pare mulţumit de alegerea pe care a făcut-o Teodora.

Tată a trei fete, Gigi Becali va deveni pentru prima dată socru mic. Teodora Becali a acceptat cererea în căsătorie primită de la iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, un om de afaceri de 28 de ani, care îşi desfăşoară activitatea în comerţul cu obiecte de lux pentru femei.



Nunta a fost programată în luna octombrie a acestui an, lucru confirmat şi de Gigi Becali. Patronul FCSB a identificat şi principala calitate a viitorului ginere, este înalt:



”Are peste 1.85, asa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. Este adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei. Vreau să le fac pe plac. Eu i-am spus: ”măi, tată, faci ce vrei, nu mă interesează. Cât ai stat la mine în casă, ai făcut tot ce ai vrut. Eu am încredere!”, a spus Becali, citat de EVZ.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare