Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu a avut acces la lista de transferuri a FCSB-ului: ”Vor face ofertă pentru Mitriţă, Băluţă, antrenor, pentru fani, pentru toţi” :)

Petrescu a avut acces la lista de transferuri a FCSB-ului: ”Vor face ofertă pentru Mitriţă, Băluţă, antrenor, pentru fani, pentru toţi” :)

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu critică modul în care patronul FCSB-ului reacţionează înaintea meciurilor decisive. Antrenorul CFR-ului subliniază că Gigi Becali obişnuieşte să ”oferteaze” jucători de la echipa pe care FCSB urmează să o întâlnească.

Înaintea meciului cu CSM Poli Iaşi, Gigi Becali a anunţat că-l doreşte pe Qaka - cel mai bun jucător din lotul lui Flavius Stoican. Dan Petrescu spune că nu este surprins de această practică. Antrenorul CFR-ului consideră că FCSB joacă ”murdar” şi se aşteaptă să procedeze la fel şi în etapa viitoare, când echipa lui Dică va întâlni CS U Craiova:

Castiguri mari la pariuri. Aici le ai pe toate din 2018

”Tot timpul, când joacă cu o echipă, ”cumpără” jucatori de la echipa aia. Mi se pare incredibil! Tot eu sunt cel care plange sau nu ştiu ce face... Şi acum m-am aşteptat, nu e o surpriză pentru mine”. (n.r. întrebat dacă Becali va face oferte pentru jucătorii Craiovei, înaintea meciului direct) Sută la sută! Şi Mitriţă, şi Băluţă, şi antrenorul, şi spectatorii, pe toţi”, a declarat Dan Petrescu.

Reporter: Şi, după, pentru jucătorii de la Astra?
Petrescu: Depinde dacă mai au nevoie.e

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfcsbcraiovagigi becaliliga 1 

viewscnt
Articole similare