Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu a pus ochii pe un jucător al Viitorului: "N-ai cum să te relaxezi în faţa lui. E unul dintre cei mai buni din ţară"

Petrescu a pus ochii pe un jucător al Viitorului: "N-ai cum să te relaxezi în faţa lui. E unul dintre cei mai buni din ţară"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a apreciat jocul de atac al Viitorului şi l-a evidenţiat pe Ianis Hagi, despre care crede că este unul dintre cei mai buni fotbalişti din campionatul intern.

"Când joci cu Viitorul şi are aşa jucători de atac foarte buni... Aţi văzut ce uşor combină. Şi Ianis Hagi, care, în momentul de faţă, e unul dintre cei mai buni jucători din România. Nu poţi să te relaxezi", a spus Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani crede că Viitorul va avea un cuvânt greu de spus în acest final de campionat.

"Viitorul poate să încurce pe oricine, dar depinde în ce formă sunt. Sper ca băieţii să fie motivaţi şi să nu se demoralizeze după această înfrângere, pentru că se mai întâmplă, sunt tineri. Sper ca Gică să reuşească să îi motiveze şi să câştige meciul următor", a adăugat Dan Petrescu.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a cincea a playoff-ului Ligii 1, şi este lidder în clasament, având 39 de puncte, cu unul mai mult decât FCSB. Golurile învingătorilor au fost marcate de Omrani ’11 şi Deac ’25. Pentru FC Viitorul a înscris Ianis Hagi, în minutul 85.

Afla mai multe despre: petrescuviitorulhagi 

viewscnt
Articole similare