Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu, acid după meciul cu FC Botoşani: ”Vai, n-am ştiut că eşti Regele României!”. Ce motiv de reproş a găsit antrenorul pentru elevii săi

Petrescu, acid după meciul cu FC Botoşani: ”Vai, n-am ştiut că eşti Regele României!”. Ce motiv de reproş a găsit antrenorul pentru elevii săi

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit despre partida cu FC Botoşani, dar şi despre şansele echipei sale contra Slaviei. Ce l-a nemulţumit pe tehnicianul campioanei după 4-1 cu FC Botoşani

Dan Petrescu a vorbit la finalul meciului despre jocul bun al echipei sale. Tehnicianul care a făcut-o pe CFR campioană a găsit totuşi un motiv de supărare: golul marcat de echipa oaspete:

”Botoşani este o echipă bună care a controlat toate meciurile. Azi începuseră bine, dar per total, scorul e mincinos. Trebuia să dăm 7-8 goluri, am ratat nişte ocazii incredibile. Îmi pare rău de golul primit, pentru că titlurile le câştigi dacă nu primeşti gol, asta e părerea mea. Niciodată nu le-am cerut să jucăm defensiv. Noi jucăm inteligent, la rezultat. Când trebuie să dăm goluri, dăm goluri. Botoşaniul nu pierde play-off-ul. Dacă rămâne cu lotul ăsta şi cu acest antrenor vor intra. Îi felicit pe băieţi, dar mă enervează că am primit acel gol. Am avut şi un penalty, nu mai contează” a explicat Petrescu după meci.

Contre cu arbitrul de rezervă: ”Alo, Alo...vai n-am ştiut că eşti Regele României”

Dan Petrescu a fost la un pas de eliminare în partida cu Botoşani. Antrenoru a tunat şi a fulgerat pe margine, iar Marcel Bârsan i-a acordat cartonaşul galben. La final a explicat că a avut probleme cu al patrulea arbitru al meciului şi a subilinat că în Europa nu i se întâmplă asta niciodată:

”În Europa, al patrulea arbitru vorbeşte frumos, stă cu mine, Sir, please, calm down! În România îmi zice Aveţi grijă cum vorbiţi cu mine. Alo, vedeţi că eu nu sunt oricine! O, nici nu am ştiut că eşti regele României, nu am ştiut. Arogant, foarte arogant tot meciul. Îl cheamă pe arbitru şi stătea numai lângă banca noastră. I-am zis, vezi că la un meci de fotbal sunt două bănci de rezerve. Şi antrenorul lor e norvos, şi eu sunt nervos. De ce stai numai lângă noi!? Mi s-a dus faima, dar nu înţeleg de ce. El stătea numai lângă noi şi arogant se uita la mine...dar acest arbitru de rezervă de azi nu l-am înţeles. Cel de la centru a fost bun, n-am ce să-i reproşez” a spus Dan Petrescu.

”Avem nevoie de o minune la Praga!”

Slavia Praga a câştigat fără drept de apel în Cehia, înainte de meciul cu CFR Cluj, din returul play-off-ului UEFA Champions League. Victima celor de la Slavia s-a numit Bohemians 1905, iar la final tabela de marcaj a arătat 4-0 pentru campioana Cehiei. Golurile au fost marcate de Husbauer, Frydrych, Kudela şi Traore.

”Slavia a bătut clar azi. Vă daţi seama ce forţă au şi ei. Avem nevoie de o minune, de o forţă incredibilă. Ei sunt favoriţi, anul trecut nu au luat decât un gol acasă în Europa cu Chelsea. Noi trebuie să facem un meci perfect şi să marcăm. Nu mergem să ne apărăm. Mergem să facem pressing şi să marcăm. Păun, Deac...toţi marchează. Au o formă foarte bună. Eu cred enorm în pregătire fizică: dacă te pregăteşti bine, joci bine. Ţucudean a fost odihnit, ca şi Rondon şi Omrani. Mi-a zis că vrea să joace la Praga. Vom vedea cine va juca.Speram să îl am şi pe Traore, îl băgam şi azi. Ne-ar fi ajutat mult, pentru că am mare încredere în el” a mai spus Dan Petrescu după meciul cu FC Botoşani. 

 

 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare