Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu are noi motive de nemulţumire: ”Jucăm mereu înaintea FCSB-ului, e o nedreptate!” A contestat şi penalty-ul din meciul cu Craiova

Petrescu are noi motive de nemulţumire: ”Jucăm mereu înaintea FCSB-ului, e o nedreptate!” A contestat şi penalty-ul din meciul cu Craiova

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu se plânge în continuare de aventura sa în fotbalul românesc. De data aceasta, antrenorul în vârstă de 50 de ani este nemulţumit de faptul că meciul FCSB-ului cu Craiova a fost programat după cel al lui CFR Cluj cu Astra.

Dan Petrescu este nemulţumit de modul în care a fost programată penultima etapă. Astra - CFR Cluj se joacă duminică, de la 21:30, în timp ce meciul CS U Craiova - FCSB a fost programat luni, de la 20:45. Antrenorul lui CFR Cluj este de părere că ar fi fost corect ca FCSB şi CFR Cluj să joace în aceeaşi zi, de la aceeaşi oră:

”Toată presiunea e pe noi acum. Jucăm primii, ceea ce e o nedreptate. Trebuia să se joace la aceeaşi oră. Nu înţeleg de ce în play-off am jucat noi mereu înaintea FCSB-ului. Nu cred că e fair-play. Acum, FCSB va aborda meciul cu Craiova în funcţie de rezultatul nostru. Este o greşeala majoră a celor care organizează competiţia. E o presiune mult mai mare pe noi jucând primii”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj n-a ratat ocazia să se plângă de penalty-ul care a fost dictat împotriva CFR-ului, în etapa trecută, cu CS U Craiova. Atunci, Gustavo a fost faultat în careu şi tot el a ratat lovitura de la 11 metri: "La meciul nostru cu Craiova nu avea voie să dea penalty-ul ăla în minutul 93. În opt meciuri de play-off, CFR Cluj n-a primit nici măcar un aut. Sper să nu mai primim niciun penalty împotriva noastră”.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare