Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu, criticat dur de Andrei Vochin: ”CFR a jucat în 10, iar după eliminare în nouă. Peste aceşti jucători care au făcut performanţă au trecut nişte ani” | EXCLUSIV

Petrescu, criticat dur de Andrei Vochin: ”CFR a jucat în 10, iar după eliminare în nouă. Peste aceşti jucători care au făcut performanţă au trecut nişte ani” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut la debutul în Conference League, scor 0-1, în faţa lui Jablonec.

CFR Cluj a fost învinsă de Jablonec la debutul în Conference League, al doilea meci după revenirea lui Dan Petrescu. Tehnicianul s-a întors în Gruia cu două înfrângeri, iar semne de întrebare sunt puse despre transferurile dorite de ”Bursuc”.

Culio a fost adus la cererea lui Petrescu, iar tehnicianul i-ar mai fi dorit pe Rondon şi Vinicius înapoi. Antrenorul prefere să se bazeze în continuare pe veterani, aşa cum face şi cu Camora, care a costat-o pe CFR joi seara, acordând penalty-ul din care s-a marcat unicul gol şi fiind eliminat.

Andrei Vochin l-a criticat pe Petrescu pentru alegerile făcute, în special cea de a îl titulariza pe Culio. Expertul Telekom Sport l-a ironizat pe argentinian, înainte de a atrage atenţia că lotul campioanei seamănă excesiv cu lotul CFR-ului de acum doi ani, însă mai îmbătrânit.

Petrescu, criticat dur de Andrei Vochin

Sunt mai multe explicaţii. Sigur, venirea lui Dan Petrescu era aşteptată de toată lumea ca şi cum ar fi venit Samantha să dea cu o baghetă magică şi să facă treabă. Lucrurile nu se schimbă de pe o zi pe alta, cu atât mai puţin cu cât Dan Petrescu vine cu nişte idei, aşa cum ar fi aducerea lui Culio. CFR a jucat în zece, pentru ca după eliminarea lui Camora să rămână în 9, noroc că l-au schimbat pe Culio mai devreme.Să iei o astfel de decizie te pune pe gânduri.

Te face să te întrebi aşa, ca să faci haz de necaz, dacă Anca şi Oncică sau Panin, n-ar putea să revină. Dacă trăieşti în trecut, s-ar putea să ai surprize de genul acesta. Mişcările făcute sunt doar plonjoane în trecut. Peste aceşti jucători care au făcut performanţă au trecut nişte ani, iar aceşti ani se văd. Camora face penalty şi eliminare, sigur nu este principalul vinovat acolo, este Bălgrădean, dar este într-un declin de formă.

El şi-a recâştigat postul de titular după venirea lui Petrescu pentru că se preconiza ca Latovlevici să începă să joace titular în meciuri considerate importante. Probabil dacă Vinicius era liber venea şi Vinicius. Echipa asta, exceptându-l pe Petrila, seamănă cu echipa de acum doi ani”, a declarat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuandrei vochinconference leaguejablonec cfr 

viewscnt
Articole similare