Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu, după ce a fost eliminat de Slavia: ”Nu cred că puteam da peste o echipă mai puternică decât Praga”. Antrenorul CFR-ului se gândeşte la primăvara Europa League

Petrescu, după ce a fost eliminat de Slavia: ”Nu cred că puteam da peste o echipă mai puternică decât Praga”. Antrenorul CFR-ului se gândeşte la primăvara Europa League
Comentarii

Dan Petrescu este de părere că ar fi fost o adevărată minune dacă CFR Cluj ar fi trecut de Slavia Praga şi s-ar fi calificat în grupele Champions League. Pe de altă parte, are încredere că echipa sa poate ajunge în primăvara Europa League.

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a pierdut cu 2-0 la general în faţa celor de la Slavia Praga. Vestea bună este că ”feroviarii” vor continua în grupele Europa League. Dan Petrescu susţine în continuare ideea că România ar trebui să aibă echipă calificată direct în grupele Champions League şi spune despre Slavia că a fost cel mai greu adversar pe care-l putea întâlni în play-off.

Pe de altă parte, antrenorul campioanei României se declară mulţumit de atitudinea echipei şi susţine că jucătorii săi au şanse să ajungă în primăvara Europa League, dacă vor juca la fel de bine:

”Asta e realitatea, minunile nu poţi să le faci o dată la două săptămâni, poţi să le faci o dată pe an, poate, sau o dată în viaţă. Eu am făcut mai multe minuni şi echipa mea a făcut, ajungând în acest play-off. Cred că meritam mai mult. Adversarul, mult mai puternic, din toate punctele de vedere. Mici detalii au făcut diferenţa. Per total, eu sunt foarte fericit de ce au făcut jucătorii, îmi pare rău pentru ei, meritau în grupele Champions League.



Sunt supărat că nu ne-am calificat, clar, dar, le-am spus-o imediat după meci, că de obicei eu nu vorbesc după meci, dacă jucăm aşa în grupele Europa League, 100% trebuie să ajungem în primăvara europeană şi să vrem chiar mai mult. Nu cred că putem găsi în drumul nostru o echipă mai bună decât Slavia Praga, cu putere, cu forţă, cu agresivitatea maximă.

Dacă eşti cap de serie, ai o şansă, dar chiar dacă sunt patru meciuri, tot greu e. Sper să se schimbe ceva şi campioana României să joace direct în grupe. Dacă vom aştepta iar patru tururi, nu ştiu cum vom reuşi, pentru că noi deja am făcut un miracol să ajungem aici. Cu acest buget, dacă noi mergeam în grupele Champions League, era un miracol pentru fotbalul european. Pentru că, în momentul de faţă, 10 milioane costă un jucător, nu un buget pe un an.

Per total, portarul lor a fost omul decisiv al calificării
”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare