Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu e gata să-i dea lovitura de graţie lui Gigi Becali! Vrea să transfere atacantul vânat de FCSB de peste doi ani

Petrescu e gata să-i dea lovitura de graţie lui Gigi Becali! Vrea să transfere atacantul vânat de FCSB de peste doi ani

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a declarat într-o conferinţă de presă susţinută vineri că îl interesează transferul lui George Puşcaş, golgheterul naţionalei U21.

Antrenorul care a făcut-o campioană pe CFR Cluj e convins că George Puşcaş ar fi un super transfer pentru formaţia din Gruia, dar este realist. Puşcaş este un fotbalist şi pe placul lui Gigi Becali, care încearcă să-l transfere la FCSB de aproape doi ani de zile: ”Nu e la Inter? Eu aşa ştiam. De la Inter la CFR nu ar fi rău, dar nu cred că avem aşa putere. Dacă ni-l împrumută mă duc eu şi îl iau de la Milano. Merg pe jos şi îl iau. Dacă ni-l dă împrumut gratis şi îi plăteşte Inter salariu. Ar fi culmea să nu îl vreau pe George Puşcaş. Normal că l-aş dori” a declarat Dan Petrescu în conferinţa de presă susţinută înainte de meciul cu Dinamo.

Şi Alexandru Chipciu, fotbalist care are şanse mici să mai rămână la Anderlecht este un fotbalist pe placul lui Dan Petrescu: ”E un jucător de valoare, de echipa naţională. Dar nu cred că se va întoarce că din ce am înţeles vrea să rămână la Anderlecht. Sincer, dacă ar fi liber şi pe mine m-ar interesa, dar nu cred că este un jucător liber” a mai spus Petrescu

Puşcaş i-a dat gol lui Gianluigi Buffon

Atacantul George Puşcaş a revenit cu gol la Internazionale Milano, el marcând la loviturile de departajare în meciul pierdut contra echipei Juventus Torino, la Nanjing, la International Champions Cup.

După 1-1 la finalul timpului regulamentar, în urma golului reuşit de Cristiano Ronaldo, respectiv autogolului lui Matthijs de Ligt, s-a trecut direct la loviturile de departajare.

Acolo, Joao Cancelo, Cristiano Ronaldo, Emre Can şi Merih Demiral au punctat pentru campioana Italiei, în timp ce Adrien Rabiot şi Federico Bernardeschi au ratat ţinta. Printre cei trei marcatori ai lui Inter s-a numărat şi George Puşcaş, intrat pe teren în minutul 78. Românul a trimis mingea în stânga lui Buffon. Experimentatul portar al lui Juventus a ghicit colţul, dar nu a avut nicio şansă.
 

Afla mai multe despre: george puşcaşcfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare