Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu, foarte supărat după incidentele de la meciul cu CSM Poli Iaşi: ”Arbitrul a avut noroc că am câştigat!”

Petrescu, foarte supărat după incidentele de la meciul cu CSM Poli Iaşi: ”Arbitrul a avut noroc că am câştigat!”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a fost foarte critic la adresa arbitrajului, după CFR Cluj - CSM Poli Iaşi 2-1. Antrenorul lui CFR spune că Iulian Călin a arbitrat cu ”dedicaţie” şi putea influenţa rezultatul final.

CFR Cluj a câştigat cu emoţii meciul cu CSM Poli Iaşi, deşi a dominat categoric. ”Feroviarii” au deschis scorul în minutul 10, însă au fost egalaţi dintr-un penalty primit de Iaşi în minutul 85. După acea fază, a urmat un fault asupra lui Costache, moment în care Dan Petrescu i-a cerut socoteală arbitrului. Iulian Călin l-a trimis în tribună, astfel că va rata derby-ul cu FCSB.

Până la urmă, CFR Cluj s-a impus cu 2-1 cu un gol marcat în prelungiri. Dan Petrescu spune însă că Iulian Călin a fost pornit împotriva lui CFR Cluj şi norocul acestuia a fost că jucătorii săi au reuşit să câştige în prelungiri.

”Arbitrajul a fost norocos, pentru că dacă nu marcam la ultima fază, era viciere gravă de rezultat. Aşa, a câştigat echipa mai bună. Am avut două penalty-uri neacordate. Am scăpat singuri spre poartă, a oprit meciul să dea minge de arbitru. Cartonaşe galbene doar nouă ne-a dat. A avut noroc mare că am câştigat, că altfel era viciere mare de arbitraj.

Cei de la Iaşi n-au avut niciun şut pe poartă. Penalty primit uşor, dar a fost şi vina noastră că nu am marcat al doilea gol. Când vom face analiza video, îi voi explica lui Camora că nu se face alunecare în careu. Bine, eu le explic mereu că nu trebuie să facă alunecare în careu. Dar a ştiut să-l obţină. N-a fost penalty clar”
, a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujcsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare