Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu îl laudă pe Devis Mangia: ”A făcut lucruri extraordinare!”.Ce spune despre transferul lui Stoian de la FCSB la CFR Cluj

Petrescu îl laudă pe Devis Mangia: ”A făcut lucruri extraordinare!”.Ce spune despre transferul lui Stoian de la FCSB la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe despre demiterea lui Devis Mangia de la U Craiova.

Antrenorul CFR-ului nu a fost surprins de decizia clubului craiovean, dar a vorbit la superlativ despre tehnicianul italian: ”Când m-am întors am spus că patru antrenori suntem sub o presiune maximă tot timpul, iar Gică Hagi fiind şi patron şi antrenor nu are cum să fie sub presiune iar Neagoe la fel, pentru că a făcut un lucru extraordinar. Sincer, nu mă aşteptam ca Devis Mangia să plece, a făcut lucruri extraordinare, un antrenor super şi mă aşteptam să fie în cotinuare, cel puţin până la final, cred că merita acest lucru, măcar să termine acest campionat” a explicat Petrescu.

Anunţat deja de presa de specialitate pe lista celor de la FCSB, Devis Mangia este momentan liber de contract. Dan Petrescu a evitat totuşi să vorbească despre viitoarea destinaţie a antrenorului italian: ”De unde să ştiu eu ce va fi”.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Dan Petrescu a confirmat că în vară va aduce câţiva jucători noi importanţi la echipă, dar a negat că Adrian Stoian de la FCSB se numără printre ei: ”Noi nu ne gândim la Stoian! Ne gândim la meciul cu Sepsi, sincer. în vară vor fi ceva jucători care vor veni, sunt jucători care termină contractele, cărora le expiră împrumutul, dar până atunci trebuie să ne gândim  100% la meciul de la Sfţntu Gheorghe, care e mai greu decât meciul cu Steaua şi cu Craiova” a mai declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescudevis mangiaadrian stoian 

viewscnt
Articole similare