Experiențe împreună.
You are here:

Petrescu, înainte de CFR - Sepsi: "Nu putem pregăti partidele cum vrem. Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte"

Petrescu, înainte de CFR - Sepsi: "Nu putem pregăti partidele cum vrem. Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul CFR-ului, se aşteaptă la un meci pe viaţă şi pe moarte contra lui Sepsi, echipă care a schimbat recent antrenorul şi e în căutare de puncte cu care să se "caţere" în clasament. "Bursucul" a vorbit despre indisponibilităţile CFR-ului şi despre timpul puţin pe care l-a avut la dispoziţie pentru pregătirea partidei.

Petrescu, înainte de CFR - Sepsi: "Nu putem pregăti partidele cum vrem. Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte"

CFR Cluj primeşte vizita lui Sepsi după două meciuri pierdute la rând, în Liga 1 (0-2 cu Rapid) şi în Conference League (0-1 cu Alkmaar), iar Dan Petrescu e preocupat de starea mentală a fotbaliştilor săi. La conferinţa de presă dinaintea meciului "Bursucul" a spus că nu poate pregăti meciurile cum îşi doreşte în această perioadă, CFR Cluj fiind angrenată şi într-o competiţie europeană, astfel că antrenorul e nevoit să odihnească şi să rotească jucători.

"În perioada asta nu putem pregăti meciurile cum vrem, nu avem zile la dispoziţie. În comparaţie cu celelalte echipe noi mereu suferim, dar în istoria lui CFR, de când se află în cupele europene, mereu au fost problemele astea în timpul în care jucau în cupele europene, pentru că nu ai cum să pui în practică ce vrei, pentru că jucătorii care au fost titulari la meciul cu Alkmaar abia astăzi vor intra. Cu o zi înainte, este foarte greu să lucrezi tactic sau să inventezi ceva, pentu că deja mâine este alt meci. Sper că la cap să fim bine, pentru că după ce pierzi două meciuri la rând, nu e uşor la orice nivel. Acolo trebuie să lucrăm astăzi şi mâine să fim toţi sută la sută", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

"Super Dan" a analizat-o pe Sepsi şi a spus că în acest an îi va fi greu să intre în play-off, dar e sigur că, alături de Bergodi, în sezonul următor, îşi va îndeplini acest obiectiv. Despre meciul cu formaţia din Covasna, Dan Petrescu e sigur că acesta va fi pe viaţă şi pe moarte, având în vedere că ambele echipe au nevoie de puncte.

"Sepsi e o echipă care a ajuns mereu în ultimii ani în play-off, anul trecut au făcut o figură foarte frumoasă în play-off, din zece meciuri au câştigat cinci, dacă nu mă înşel, au câştigat şi la Cluj, antrenorul lor are mare experienţă, s-a bătut cu CFR la campionat acum doi ani, au fost lideri până în ultima etapă. Au pierdut acel meci la Craiova, dar până atunci au avut un parcurs extraordinar în play-off, cu opt victorii. Bergodi este un antrenor cu mare experienţă, un fost mare jucător, un mare antrenor şi un om extraordinar şi sunt convins că el acolo are un contract mai lung şi va reuşi să aducă echipa unde vor ei, adică în play-off. Nu ştiu dacă anul acesta vor reuşi, pentru că nu au puncte, dar cred vor încerca să ajungă în play-off, iar la meciul cu noi toate echipele o să-şi dubleze forţele şi vor da tot ce au pentru că joacă împotriva CFR. (n.r. - întrebat deste patru jucători ai echipei Sepsi care ar fi suspendaţi pentru meciul cu CFR) Mie nu mi s-a spus până acum, e o întrebare bună, mă duc imediat după conferinţă să văd dacă e adevărat ce ai spus", a conchis Petrescu.

Meciul CFR Cluj - Sepsi se joacă luni, de la ora 20:30, în etapa a 13-a din Liga 1, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare