Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Petrescu, la un pas de Premier League. "Patronul a venit după mine acasă. Mi-a pus contractul pe masă!"

EXCLUSIV | Petrescu, la un pas de Premier League. "Patronul a venit după mine acasă. Mi-a pus contractul pe masă!"

CFR Cluj

Comentarii

Invitat la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Dan Petrescu a confirmat discuţiile cu o echipă din Premier League.

Totul s-a petrecut însă în perioada în care Petrescu o antrena pe Dinamo Moscova, iar echipa interesată de serviciile sale a fost Crystal Palace: "Am avut ofertă de la Crystal Palace din Premier League, când echipa avea 4 puncte din 11 meciuri. A venit patronul lor în România după mine şi mi-a pus contractul pe masă. I-am zis «cum facem, că aveţi 4 puncte din 11 meciuri?». Mi-a spus că îmi prelungeşte contractul dacă salvez echipa, altfel mă schimbă. Atunci eram la Dinamo Moscova, aveam o echipă bună şi eram sus în clasament. Era greu să mă duc acolo să salvez echipa. În schimb, antrenorul care a mers acolo a reuşit să îi ţină în prima ligă. Trebuie să ai noroc să fii dorit de o echipă mai bună. Eşti compromis dacă te duci şi retrogradezi din prima” a mărturisit Petrescu.

El a admis că uneori eşti pus în situaţii foarte dificile de a alege ca antrenor: "Nu m-am dus. A venit Tony Pulis în aceeaşi situaţie şi a salvat echipa!" a rememorat Petrescu la Telekom Sport.

„Am avut multe oferte din Championship şi din Serie B din Italia, dar erau de la echipe care se băteau la evitarea retrogradării. Pe mine aceste oferte nu mă tentează. Mă pot duce la echipe din Championship sau din Premier League, dar la început de drum. Să pot să-mi fac eu echipa, strategia. Vreau să merg la echipe cu obiective îndrăzneţe, care nu se bat la retrogradare”, a mai declarat Dan Petrescu la Sport Report cu Silviu Tudor Samuilă.

A fost în cărţi şi la Huddersfield

Dan Petrescu a fost dorit de Huddersfield conform presei din Anglia. Între timp, gruparea de pe Kirklees Stadium a ales un alt antrenor. Calificat în grupele Europa League, Petrescu nu a părăsit-o pe CFR Cluj. Englezii au scris despre interesul lui Huddsersfield pentru el, dar formaţia din Championship a ales un alt tehnician.

Este vorba despre tânărul antrenor Danny Cowley, un tehnician lipsit de experienţă, care se poate lăuda cu cei trei ani petrecuţi pe banca tehnică a formaţiei Lincoln City. Cowley a promovat-o sezonul trecut pe Lincolnt din liga a cincea în liga a patra engleză.

”Este o oportunitate uriaşă cu care nu ştiu dacă m-aş mai fi întâlnit. N-am vrut să regret această şansă” a mărturist tehnicianul englez.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare