Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu pornit pe Omrani: ”De-asta nu a fost titular! Cine nu face ce zic eu, asta îl aşteaptă”. Anunţ şocant despre meciul cu FCSB

Petrescu pornit pe Omrani: ”De-asta nu a fost titular! Cine nu face ce zic eu, asta îl aşteaptă”. Anunţ şocant despre meciul cu FCSB

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 1-0.

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 1-0. Au marcat Deac ’41 (penalti) şi Omrani ‘75 pentru CFR Cluj, respectiv Bastos ’25 pentru Lazio.

Antrenorul CFR-ului a explicat la finalul partidei schimbarea de sistem aplicată în acest meci şi a tras un semnal de alarmă în privinţa autorităţii sale. Petrescu a subliniat de ce Omrani a fost rezervă în acest meci.

”Pot să spun că trebuie să ai şi ceva noroc când schimbi ceva. Când adversarul în Europa are doi atacanţi de valoare, e bine să joci cu trei fundaşi centrali. A fost o mutare logică, dar dacă ieşea rău sunt convins că toată lumea mă făcea praf. Mi-am asumat asta. Cred că am avut două penalty-uri, iar în partea a doua am avut ocazii imense prin Omrani. Nici nu ştiu cum a marcat. Lumea ştie că cine nu face ce vreau eu pierde echipa, iar Omrani de-asta nu a fost titular. Nu a corespuns la antrenamente şi el ştie asta” a explicat Dan Petrescu la finalul partidei câştigate în faţa lui Lazio.

”Cred că am meritat victoria, pentru că am avut mai multe ocazii. Mai e mult până departe, mai sunt cinci meciuri. Acum ne gândim la meciul cu FCSB, să vedem ce jucători vor face faţă. Mă gândesc să schimb toată echipa şi cred că asta voi face” a mărturisit Petrescu la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: dan petrescuomrani 

viewscnt
Articole similare