Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu s-a enervat după victoria cu Chindia Târgovişte! ”Ne omoară. Ne batem ca idioţii!” Ce l-a nemulţumit pe antrenorul campioanei

Petrescu s-a enervat după victoria cu Chindia Târgovişte! ”Ne omoară. Ne batem ca idioţii!” Ce l-a nemulţumit pe antrenorul campioanei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii 1.

Chiar dacă echipa lui domină autoritar campionatul, Dan Petrescu este numulţumit de faptul că punctele câştigate se înjumătăţesc, la începutul play-off-ului. Ardelenii au acumulat până acum 48 de puncte, dar Universitatea Craiova şi FCSB ar putea să se apropie de campioana României. 

”Ne omoară. Ne batem ca idioţii!”

”În continuare avem aceste reguli care ne omoară, depunctarea, înjumătăţirea, ne iau golurile... ne batem ca idioţii! Eu la Divizia B ştiu că nu se iau punctele. Nu înţeleg! Poate vine un doctor docent, care a făcut aceste reguli, şi îmi explică de ce la Divizia B rămân punctele şi la Divizia A se iau punctele.

Nu înţeleg! Să ne lase punctele, am muncit pentru ele. Mergem în continuare pe play-off şi play-out, ok, dar să ne lase punctele! Asta e o crimă! Eu voi contesta mereu acest lucru”, a spus Dan Petrescu, după victoria cu Chindia Târgovişte.

CFR Cluj este lider în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 37 de puncte şi un joc mai puţin. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 28 de puncte (17 jocuri). Chindia este pe poziţia a zecea, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: petrescu- chindia târgovişte-cfr 

viewscnt
Articole similare