Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu şi-a cerut iertare după ce a lăsat-o pe Jeonbuk pe ultimul loc din clasament: ”Chiar îmi pare rău!”

Petrescu şi-a cerut iertare după ce a lăsat-o pe Jeonbuk pe ultimul loc din clasament: ”Chiar îmi pare rău!”
Comentarii

Dan Petrescu şi-a încheiat modest aventura în Coreea de Sud, la Jeonbuk.

Petrescu, mesaj de despărţire pentru suporterii Jeonbuk

Dan Petrescu a fost demis de Jeonbuk Hyundai din cauza rezultatelor înregistrate în debutul noului sezon din Coreea de Sud.

SuperDan a lăsat formaţia din Coreea de Sud pe ultimul loc în clasament. Motiv pentru care şi-a cerut scuze public suporterilor! 

”Vreau să le mulţumesc fanilor, mi-au dat suport, au ajutat echipa. Vreau să le cer scuze că nu i-am făcut fericiţi, am dat totul. Vreau ca suporterii să fie alături de echipă ca să iasă din situaţia asta, chiar îmi pare rău pentru rezultate. Dar în fotbal orice este posibil. Sunt cei mai buni şi o să fie mereu în inima mea, sunt cei mai buni. Iubesc Jeonbuk!”, a fost mesajul transmis de Dan Petrescu la despărţirea de Jeonbuk. 

În total, Petrescu a condus-o pe Jeonbuk în 38 de meciuri, cu o medie de 1,47 puncte per meci. 

Antrenorul este aşteptat să o preia, din nou, pe CFR Cluj, echipa unde a scris istorie. Până acum, Dan Petrescu a mai antrenat-o pe CFR Cluj în trei mandate: iunie 2017 – iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019 – noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021 – iulie 2023 (102 meciuri).

  • 4 titluri de campion al României (+ unul cu Unirea Urziceni) şi o Supercupă sunt trofeele cucerite de Petrescu la formaţia din Gruia

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukcfr cluj 

viewscnt
Articole similare