Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul a scăpat de emoţiile retrogradării. Discursul lui Laszlo Balint: ”N-o să vă ascund!”

Petrolul a scăpat de emoţiile retrogradării. Discursul lui Laszlo Balint: ”N-o să vă ascund!”

Petrolul

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Oţelul Galaţi, în etapa a 8-a din play-out-ul Superligii.

Gazdele au deschis scorul în minutul 10, dintr-un penalti obţinut de Alexandru Musi şi transformat de Grozav. După două minute, Musi a trecut pe lângă majorarea avantajului, iar oaspeţii au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 37.

După alte trei minute oaspeţii au înscris un gol valabil, prin Maciel, şi la pauză a fost 1-1, după ce Grozav a ratat singur cu portarul advers. Gazdele au înscris golul victoriei în minutul 81, prin Berisha, care a deviat un şut al lui Ţicu, şi Petrolul s-a impus cu 2-1.

În clasament, Oţelul e pe locul secund, cu 33 de puncte, la o lungime de lider, UTA Arad. Petrolul Ploieşti este pe locul 5, cu 29 de puncte.

Laszlo Balint a răsuflat uşurat după ce Petrolul a scăpat de emoţiile retrogradării.

”Respirăm uşuraţi. Trebuie să încep prin a-i felicita pe băieţi pentru că au înţeles importanţa momentului. Trebuia să tratăm acest meci ca pe o finală. Nu am câştigat nicio medalie, în schimb ne-am câştigat liniştea, pe care o pierdusem tot din cauza noastră. Am pierdut puncte importante, dar astăzi, chiar dacă am fost egalaţi pe o situaţie uşor de gestionat, echipa a arătat bine, am avut o discuţie la pauză. O să avem un final de sezon lipsit de emoţii.

N-o să vă ascund că a fost o săptămână tensionată. Era important să înţelegem ce însemnau aceste puncte. Am înţeles mereu nemulţumirea suporterilor. În momentul în care ajungi la un club precum Petrolul, trebuie să gestionezi şi momentele de presiune. Băieţii au arătat caracter, pentru că nu a fost uşor să jucăm cu Oţelul. A lipsit spectacolul, dar cele mai multe jocuri din play-out aşa se decid.

Astăzi au lăsat şi ultimul strop de energie pe teren, în faţa unei echipe foarte complicată. Meritele băieţilor sunt cu atât mai mari”, a declarat Laszlo Balint la flash-interviu.

Afla mai multe despre: laszlo balintpetrolul ploieştioţelul 

viewscnt
Articole similare