Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul - ACS Poli Timişoara, LIVE VIDEO, luni, 18:00, Telekom Sport 1. Vivi Răchită revine acasă

Petrolul - ACS Poli Timişoara, LIVE VIDEO, luni, 18:00, Telekom Sport 1. Vivi Răchită revine acasă

Liga 2

Comentarii

Partida este penultima a etapei a 36-a din liga secundă şi este extrem de importantă pentru ploieşteni care luptă pentru a prinde barajul de promovare.

Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici

Petrolul s-a apropiat de locurile promovabile după ce a câştigat în ultimele trei etape jucate în liga secundă. Farul, Dacia Unirea Brăila şi Ripensia au fost victimele lupilor ajunşi la două puncte de ocupanta locului 3, Universitatea Cluj. După rezultatele din această rundă, galben-albaştrii şi-au luat adio de la primele două locuri direct promovabile şi mai speră doar să prindă ultima poziţie a podiumului. Iar fotbaliştii lui Gigi Mulţescu sunt mari favoriţi pentru un nou succes, în faţa unei echipe deja retrogradate.

LIVE VIDEO | Petrolul - ACS Poli Timişoara, luni, 18:00, Telekom Sport 1

ACS Poli Timişoara este antepenultima în clasament, echipa lui Vivi Răchită nereuşind să recupereze în 2019 diferenţa mare de puncte care o separa de poziţiile salvatoare la sfârşitul anului trecut. meicul este unul special pentru antrenorul bănăţenilor. Răchită a scris istorie la Petrolul atât ca jucător cât şi ca antrenor. În afara partidei de luni seară, ploieştenii mai au de jucat în acest final de stagiune cu UTA şi Academica Clinceni. 

Afla mai multe despre: petrolulacs polirachită 

viewscnt
Articole similare