Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Petrolul dă marea lovitură! Noul antrenor al echipei este un nume greu

NEWS ALERT | Petrolul dă marea lovitură! Noul antrenor al echipei este un nume greu

Fotbal intern

Comentarii

Petrolul Ploieşti l-a demis pe Mugurel Cornăţeanu după eşecul usturăror înregistrat la Timişoara, 0-3 cu ASU. Gigi Mulţescu va fi noul antrenor al echipei.

Update: 

Petrolul a confirmat pe site-ul oficial rezilierea contractului cu Cornăţeanu şi numirea lui Gheorghe Mulţescu:

”Gheorghe Mulţescu revine pe banca Petrolului!

După înfrângerea drastică suferită, aseară, în meciul disputat pe terenul lui ACS ASU Politehnica Timişoara, Mugurel Cornăţeanu şi-a înaintat demisia din funcţia de antrenor principal al FC Petrolul Ploieşti.

Solicitarea tehnicianului a fost aprobată de către factorii decizionali ai formaţiei ploieştene, iar, în regim de urgenţă, s-au demarat discuţiile pentru numirea unui nou antrenor principal.

Astfel, în urma discuţiilor purtate de către Cristi Vlad, preşedintele Clubului FC Petrolul Ploieşti, cu antrenorul Gheorghe Multescu (67), s-a ajuns la un acord cu cel care se va afla, cu această ocazie, la cel de-al patrulea său mandat pe banca “galben-albaştrilor”, după cele din 2003-2004, 2012 şi 2014.

Experimentatul tehnician va semna un contract valabil până la finalul acestei ediţii de campionat, urmând să fie ajutat de către un staff alcătuit din Daniel Timofte (antrenor secund), Yuksel Yesilova (preparator fizic) şi Cătălin Mulţescu (antrenor cu portarii).

Bun (re)venit, Gigi Mulţescu!”.

Cu 12 etape înainte de finalul sezonului, Petrolul Ploieşti se află pe locul 5, la patru puncte distanţă de locul 3, care va juca barajul pentru promovarea în Liga I, şi la cinci puncte de obţinerea calificării directe pe prima scenă a fotbalului din România.

Conducerea şi fanii şi-au pierdut însă răbdarea cu antrenorul Mugurel Cornăţeanu. Petroliştii au decis să-l demită pe Cornăţeanu după înfrângerea de la Timişoara: ”A fost demis Cornăţeanu, în sfârşit. Să vină SMURD-ul şi să ne salveze din situaţia asta. Doar Mulţescu ne poate face să promovăm în acest an”, au scris fanii pe internet.

Ce şi-au dorit suporterii se va întâmpla! Din informaţiile Telekom Sport, Gigi Mulţescu va fi instalat în această săptămână la cârma ”lupilor”. El a mai antrenat Perolul Ploieşti în 2003-2004, dar şi în 2012 şi 2014.

Mulţescu ar putea debuta chiar sâmbătă în super derby-ul cu U Cluj, de la ora 18:30 pe Telekom Sport 3.

Afla mai multe despre: gigi mulţescu 

viewscnt
Articole similare