Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul - Brăila 9-1. "Lupii galbeni" vin la un punct de locul de baraj. Echipa lui Florentin Petre, la 104 goluri primite în acest sezon

Petrolul - Brăila 9-1. "Lupii galbeni" vin la un punct de locul de baraj. Echipa lui Florentin Petre, la 104 goluri primite în acest sezon

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 9-1, formaţia Dacia Unirea Brăila, în etapa a 34-a din Liga 2, într-un meci transmis în direct la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

În urma acestui succes, Petrolul acumulează 68 de puncte şi se apropie la un singur punct de locul de baraj, ocupat de U Cluj, care primeşte duminică vizita formaţiei UTA Arad. Dacia Unirea Brăila rămâne pe ultimul loc, cu 19 puncte, şi ajunge la 104 goluri încasate în această ediţie a Ligii 1.

Petrolul a pierdut ultimele două meciuri de pe teren propriu şi din cauza acestor eşecuri este în acest moment în afara locurilor promovabile. Galben-albaştrii au fost învinşi de FC Argeş şi Daco-Getica iar înfrângerile au fost şi primele în acest sezon pe Ilie Oană. Acum Marinescu şi colegii săi sunt la patru puncte de Universitatea Cluj, echipa aflată pe loc de baraj în Liga 2. Petrolul va întâlni în această etapă însă un adversar resemnat.

  • LIVE VIDEO | Petrolul - Dacia Unirea Brăila, sâmbătă, 11:00, Telekom Sport 1

Dacia Unirea Brăila a retrogradat matematic şi în ultimele 4 partide a primit nu mai puţin de 21 de goluri. Asta şi pentru că Florentin Petre mizează doar pe juniori în acest final de sezon. Astfel că singura necunoscută a meciului de mâine va fi mai mult ca sigur diferenţa de scor în favoarea ploieştenilor. Este de aşteptat ca oaspeţii lupilor de mâine dimineaţă să depăşească bariera celor 100 de de goluri primite în această stagiune. Acum au 95. 

Afla mai multe despre: petroluldacia unirea brailaliga 2 

viewscnt
Articole similare