Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul este aproape salvată de la retrogradare, însă Laszlo Balint nu a fost mulţumit de egalul cu UTA: ”Voi avea o discuţie cu băieţii”

Petrolul este aproape salvată de la retrogradare, însă Laszlo Balint nu a fost mulţumit de egalul cu UTA: ”Voi avea o discuţie cu băieţii”

Superliga

Comentarii

Laszlo Balint a bifat al doilea meci conscutiv fără înfrângere pe banca Petrolului, chiar în faţa fostei sale echipe, UTA. ”Găzarii” au remizat împotriva ”Bătrânei Doamne” şi sunt aproape salvaţi de la retrogradarea directă, cu opt puncte peste prima poziţie din zona roşie.

La finalul partidei, Balint s-a declarat mulţumit de rezultat, însă a atras atenţia asupra unor greşeli făcute pe faza defensivă de elevii săi. În acest sens, antrenorul Petrolului a dezvăluit că va avea o discuţie cu jucătorii în privinţa carenţelor defensive pe care echipa le-a arătat cu UTA.

”E un rezultat echitabil. UTA a avut şansele ei, dar şi noi pe ale noastre. Sunt nemulţumit pentru că am avut probleme mai mari atunci când am crezut că o să fim mai siguri defensiv. Voi avea o discuţie cu băieţii.

Vom analiza ceea ce nu a mers. Trebuie să acceptăm realitatea. Au fost momente în care a apărut o uşoară disperare. Trebuie să ne adunăm rapid. Jucătorii care au venit de pe bancă au adus plusul necesar. Trebuie să rămânem concentraţi.

Încercăm să obţinem puncte la fiecare meci. Suntem o echipă care se poate bate la partea fruntaşă a acestui play-out. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun”, a spus Laszlo Balint, după Petrolul - UTA 1-1.

Afla mai multe despre: petrolulutasuperligalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare