Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul Ploieşti şi-a găsit un antrenor interimar. Octavian Grigore a preluat, de azi, echipa

Petrolul Ploieşti şi-a găsit un antrenor interimar. Octavian Grigore a preluat, de azi, echipa

Liga 2

Comentarii

Octavian Grigore (56 de ani) a fost numit antrenor interimar la Petrolul Ploieşti, după ce formaţia s-a despărţit recent de Viorel Moldovan.

„Octavian Grigore va conduce echipa noastră, din postura de antrenor principal, la ultima partidă din cadrul sezonului regular al Ligii a II-a, care se va desfăşura duminică, la Cluj. Decizia a fost luată de către conducerea executivă a clubului, care s-a reunit în regim de urgenţă, ca urmare a demisiei fostului tehnician Viorel Moldovan", se arată în comunicatul citat.
Petrolul se va duela cu Universitatea Cluj, duminică, de la ora 15:00.


Pentru pregătirea partidei de la Cluj-Napoca, Octavian Grigore va fi ajutat de colectiv tehnic alcătuit din Ciprian Pura, Gheorghe Liliac, Cătălin Grigore şi preparatorul fizic Lucian Nedelcu.


„Vreau să arătăm că suntem o echipă bună şi că putem câştiga la Cluj. Acesta este obiectivul nostru pentru acest joc, indiferent de locul pe care îl ocupăm în acest moment în clasament", a declarat Octavian Grigore, fost jucător al formaţiei Petrolul în întreaga sa carieră.


După 18 etape în Liga a II-a, Petrolul Ploieşti se află pe locul 10 în clasament, cu 28 de puncte.


Înfrângerea suferită de Petrolul, scor 0-1, sâmbătă, în meciul cu CS Mioveni l-a determinat pe Viorel Moldovan să-şi dea demisia de pe banca tehnică a ploieştenilor. Antrenorul de 48 de ani s-a înţeles cu oficialii clubului pentru o despărţire pe cale amiabilă, iar în dimineaţa zilei de luni, Viorel Moldovan a mers la baza sportivă pentru a-şi lua la revedere de la jucătorii Petrolului.  „Am încercat să construiesc o echipă de la zero, dar mai bine nu vorbesc, mai bine nu veneam la interviu că nici nu am ce să vorbesc. Să pierzi de o asemenea manieră şi să ieşi din cursă, asta e situaţia..." , spunea Viorel Moldovan.
 

  • 11 victorii, patru remize şi a pierdut de şase ori în cele 21 de partide în care i-a condus pe ploieşteni.

Afla mai multe despre: petrolul ploiestioctavian grigoreviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare