Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul resimte cea mai mare problemă apărută! Costel Enache a recunoscut ce se întâmplă după remiza cu UTA Arad

Petrolul resimte cea mai mare problemă apărută! Costel Enache a recunoscut ce se întâmplă după remiza cu UTA Arad

Liga 2

Comentarii

Antrenorul Petrolului, Costel Enache, a recunoscut că simte lipsa celor şase fotbalişti infectaţi cu noul coronavirus şi pe care nu se poate baza.

VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 1-1 (Moise 49 / G. Deac 23)

Formaţia UTA Arad a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii a 2-a.

"Altul era obiectivul nostru. Eram în situaţia de a recupera ceva puncte pierdute pe decursul campionatului. Din păcate, nu am reuşit să punem în practică ceea ce ne-am dorit, deşi nu am ce să le reproşez jucătorilor. Au muncit, au luptat, au crezut în şansa lor. Plecăm doar cu un punct, care încă ne mai ţine matematic în şanse. Ideea e că trebuie să fim foarte eficienţi din clipa asta. 

Suntem puţini, aştept de la fiecare maxim din ceea ce poate. Au făcut-o băieţii până acum, sper să o facem şi mai bine de acum încolo", a declarat antrenorul Petrolului.  

Partida ar fi trebuit să se dispute în 4 iulie, dar a fost amânată după ce şase persoane din cadrul FC Petrolul au fost testate pozitiv cu coronavirus.

Clasamentul din Liga 2:

1 UTA Arad - 26 puncte, 2 Turris - 24 puncte, 3 Rapid - 21 puncte, 4 Petrolul - 21 puncte, 5 CS Mioveni - 21 puncte, 6 FC Argeş - 20 puncte.

 

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare