Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrolul se întăreşte cu un fotbalist din Liga 1. Argentinianul va semna în următoarele zile cu ”lupii galbeni”

Petrolul se întăreşte cu un fotbalist din Liga 1. Argentinianul va semna în următoarele zile cu ”lupii galbeni”

Petrolul

Comentarii

Petrolul îl va lua în cantonamentul de iarnă pe Michael Leones Pierce, un mijlocaş argentinian care a jucat în Liga 1 pentru FC Botoşani.

Michael Leonel Pierce, mijlocaş argentinian cu cetăţenie italiană va juca în 2020 la Petrolul. Este unul dintre transferurile cu care ”lupii galbeni” vor să atace promovarea în actuala stagiune.

În vârstă de 26 de ani, Pierce a lucrat la Botoşani cu noul antrenor al ”lupilor” Costel Enache. Mijlocaşul măsoară 1.77 m şi a mai jucat în cariera sa pentru Deportivo Sanmartin şi Racing Club. Este cotat în acest moment la 200 de mii de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.

Alături de Pierce, la Petrolul va ajunge şi albanezul Armano Vajushi. Mijlocaşul are 28 de ani şi a mai trecut în cariera sa pe la Litex Lovech, Chievo, Liverono sau Teuta. Vajushi este fost internaţional albanez şi are peste 100 de meciuri în prima ligă din Bulgaria. Ultima dată, el a jucat în 2014 pentru echipa sa naţională şi a marcat un gol în luna iunie a acelui an, într-un meci amical.

Trupa lui Costel Enache va pleca în cantonament în Antalya. Petroliştii vor disputa şi trei jocuri de verificare, o adversară fiind din Kazakhstan, FK Kyzylzhar (16 ianuarie), iar celelalte două din Ungaria, FC Budaorsi (18 ianuarie) şi BC Siofok (21 ianuarie).

 

Afla mai multe despre: petrolulleonel pierce 

viewscnt
Articole similare