Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petter Northug, dublu campion olimpic la schi fond, a fost condamnat la şapte luni de închisoare şi are permisul de conducere suspendat pe viaţă

Petter Northug, dublu campion olimpic la schi fond, a fost condamnat la şapte luni de închisoare şi are permisul de conducere suspendat pe viaţă

Alte sporturi

Comentarii

Norvegianul Petter Nortug, dublu campion olimpic la schi fond, a fost condamnat la şapte luni de închisoare, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pe viaţă, sentinţa fiind pronunţată de un tribunal din Oslo, potrivit espn.com.

Northug, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnat pentru încălcări ale codului rutier şi pentru deţinere de droguri.

Fostul sportiv a fost arestat în august în Norvegia, după ce a condus automobilul său Jaguar cu viteză excesivă. În plus, Northug s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce conducea cu viteză excesivă.

Verdictul a fost influenţat şi de faptul că Petter Northug a fost condamnat în 2014 pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

După ce Northug a condus cu viteză excesivă şi a fost oprit de poliţişti, a avut loc o percheziţie la domiciliul fostului sportiv şi s-a găsit cocaină. Northug a recunoscut că s-a aflat în posesia cocainei, că a condus cu viteză excesivă şi “sub influenţă”.

Fostul schior a acceptat sentinţa şi nu va face apel.

Northug s-a retras din activitatea sportivă în 2018. El a obţinut două medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2010, la Vancouver.

În 2014, norvegianul a fost condamnat la 50 de zile de închisoare şi la plata unei amenzi de către tribunalul din Trondheim, după un accident rutier, scrie News.ro

Afla mai multe despre: petter northug,  

viewscnt
Articole similare