Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Philadelphia Flyers şi-au continuat seria evoluţiilor bune cu o victorie extrem de importantă în lupta pentru calificarea în playoff

Philadelphia Flyers şi-au continuat seria evoluţiilor bune cu o victorie extrem de importantă în lupta pentru calificarea în playoff

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, echipa gazdă a învins New York Rangers cu 4-3 şi se menţine la un singur punct de podiumul diviziei Metropolitan, unde Pittsburgh şi Columbus se află la egalitate pe locurile 2-3, cu câte 89 de puncte.

Aflat la cel mai bun sezon al carierei sale, Travis Konecny a deschis scorul cu al 21-lea gol al său în acest an, o execuţie perfectă la vinclul oaspeţilor. Puştiul din Philadelphia a reuşit chiar o dublă în poarta lui Rangers, ducând scorul la 3-1 în repriza a doua şi profitând de absenţa lui Henrik Lundqvist, accidentat. Dar cel mai bun om al meciului a fost declarat căpitanul lui Flyers, Claude Giroux, care a înregistrat 3 pase decisive şi conduce în clasamentul assist-urilor din NHL, cu 64.

Conduşi cu 3-1 şi 4-2, new-york-ezii au putut doar să reducă diferenţa de fiecare dată şi să facă finalul de partidă foarte tensionat. Rangers înregistrează a 34-a înfrângere a sezonului regulat şi mai au doar şanse teoretice de calificare în playoff, fiind la 10 puncte în urma lui New Jersey şi mai având de jucat doar 8 meciuri.

Într-un alt meci important jucat vineri dimineaţă în NHL, liderul Estului, Tampa Bay Lightning, a câştigat cu 7-6 în deplasare la New York Islanders şi a ajuns la 106 puncte, la egalitate pentru primul loc în clasamentul ligii cu Nashville Predators, cea mai bună echipă din conferinţa de Vest.

 

Afla mai multe despre: philadelphia flyersny rangersnhltelekomhochei 

viewscnt
Articole similare