Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Philippe Nsiah, atacant crescut de PSG, şi Dragos Huiban au semnat cu Steaua!

Philippe Nsiah, atacant crescut de PSG, şi Dragos Huiban au semnat cu Steaua!

Fotbal

Comentarii

Nsiah a ajuns în 2018 în România şi a mai jucat pentru Pandurii, Daco Getica, Clinceni şi Concordia Chiajna. Huiban, în vârstă de 30 de ani, vine liber de contract şi a mai jucat în România pentru FCM Bacău, Oneşti, Târgu Mureş, Clinceni, Sportul Snagov şi Gloria Buzău.

Steaua Bucureşti are planuri de promovare în liga secundă, motiv cu care a adus l-a adus pe Philippe Nsiah, un atacant în vârstă de 26 de ani crescut în Franţa la PSG. Nsiah nu a confirmat la seniorii formaţiei pariziene aşa că fost înlăturat de la formaţie. Acesta a mai trecut pe la Angers înainte să ajungă în ligile inferioare din Franţa. Nsiah a ajuns în 2018 în România şi a mai jucat pentru Pandurii, Daco Getica, Clinceni şi Concordia Chiajna.

"Este un club mare din România, pentru asta am venit aici. Stadionul e ca în Ligue 1, e extraordinar. Lipseşte promovarea, ca să jucăm aici", a declarat Nsiah.

Huiban, în vârstă de 30 de ani, vine liber de contract şi a mai jucat în România pentru FCM Bacău, Oneşti, Târgu Mureş, Clinceni, Sportul Snagov şi Gloria Buzău.

"Transferul este o realizare, sunt foarte mândru să fiu aici. Sper ca împreună cu toata familia Steaua să ducem echipa în eşalonul doi, în primul rând şi mai departe, în primul eşalon! Am avut şi alte oferte, dar am venit aici cu inima deschisă datorită proiectului şi clubului", a spus Huiban.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare