Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piaţa franceză, la mare modă la Madrid. Zidane a pus ochii pe Boubakary Soumare! De ce depinde transferul său pe Bernabeu

Piaţa franceză, la mare modă la Madrid. Zidane a pus ochii pe Boubakary Soumare! De ce depinde transferul său pe Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Boubakary Soumare este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Ligue 1. Real Madrid este clubul care a intrat cel mai recent în cursa pentru semnătura sa.

Zinedine Zidane a pus ochii pe Boubakary Soumaré de la Lille. Conform presei din Spania, acesta reprezintă alternativa pe care o au "Los Blancos" în cazul în care Florentino Perez nu va reuşi transferul lui Eduardo Camavinga, fotbalist dorit de Zindedine Zidane.

Soumare este dorit şi el de alte cluburi mari din Europa, printre care Liverpool şi Manchester United. Are 21 de ani şi măsoară 1.88 metri.

În acest moment, mijlocaşul defensiv născut la Noisy-le-Sec este evaluat la 24.5 de milioane de euro,iar Real Madrid este dispusă să plătească 45 de milioane de euro pentru el.

Newcastle a încercat să-l convingă pe FaceTime

Francezii de la L'Equipe au scris că Newcastle a apelat la o metodă inedită pentru a-l convinge pe Boubakary Soumare să semneze.

Antrenorul Steve Bruce a profitat de relaţia bună pe care Soumare o are cu Alan Saint-Maxim şi Florina Lejeune, fotbaliştii lui Newcastle, şi i-a pus pe aceştia să încerce să-l convingă să accepte mutarea.

Mai mult, francezii susţin faptul că Saint-Maxim l-a sunat pe FaceTime şi i-a arătat acestuia condiţiile de la clubul de pe St. James's Park în speranţa că acesta va accepta să semneze.

Afla mai multe despre: zidanereal madridboubakary soumare 

viewscnt
Articole similare