Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Piatek în locul lui Harry Kane la Tottenham! Transferul pe care îl pregăteşte Jose Mourinho

Piatek în locul lui Harry Kane la Tottenham! Transferul pe care îl pregăteşte Jose Mourinhogalerie foto

AC Milan

Comentarii

Odată cu venirea lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan, Krzysztof Piatek (24 de ani) a fost trecut pe lista de transferuri şi mai multe cluburi din Premier League şi-au manifestat interesul pentru atacantul polonez.

Forma slabă a lui Piatek, dar şi faptul că Milan are acum un atacant de clasă mondială, i-a făcut pe oficialii clubului rossonero să îl treacă pe lista de transferuri pe polonez. Milan vrea să recupereze banii investiţi în urmă cu un an pe atacant, adică 38 de milioane de euro. 

În schimb, Tottenham caută o soluţie pentru atac după ce Harry Kane s-a accidentat şi va lipsi mai multe luni. Modul prin care Piatek ar urma să vină la Londra nu este însă pe placul celor de la Milan. Spurs vrea doar să îl împrumute pe Piatek până la vară, iar Milan ar putea să accepte mai repede ofertele de la Aston Villa sau Newcastle, care vor să îl transfere definitiv. 

Tottenham l-a pierdut pe Harry Kane. Va face Mourinho transferuri? 

Harry Kane s-a accidentat şi va lipsi până în luna martie, iar recent, după meciul din Cupa Angliei cu Middlesbrough, încheiat 1-1, Jose Mourinho s-a plâns că echipa joacă fără atacant. Totuşi, totul depinde de banii pe care îi va pune la dispoziţie Daniel Levy. 

Tottenham ar putea să renunţe în această iarnă la Christian Eriksen. Danezului îi expiră contractul la finalul sezonului, iar acum este ultimul moment în care Spurs poate încasa bani pentru playmaker. El este dorit de Inter Milano şi Real Madrid. 

Piatek pleacă de la AC Milan. Este dorit în Premier League

Piatek a ajuns în vara lui 2018 la Genoa pentru doar 4,5 milioane de euro de la Cracovia Krakow, iar după doar şase luni a fost cumpărat de AC Milan pentru 38 de milioane de euro. Chiar şi atunci când a ajuns la echipa lui Ionuţ Radu, polonezul ştia care îi este potenţialul. Presa italiană a dezvăluit că Piatek şi-a închiriat un apartament în Genova doar pentru şase lunii, fiind conştient că va pleca rapid de la "grifoni". 

Dacă în sezonul trecut a marcat, în total, 30 de goluri şi a fost peste Cristiano Ronaldo în clasamentul golgheterilor din Serie A, noua stagiune nu mai este la fel de bună pentru Piatek. Doar patru goluri a reuşit să înscrie polonezul până acum. 

Afla mai multe despre: piatek pleacatransfer tottenhamac milan 

viewscnt
Articole similare