Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pică transferul lui Alaba la Real Madrid? Ultimatum pentru fundaşul austriac din partea şefilor de pe "Bernabeu": "Nu vom mai negocia!"

Pică transferul lui Alaba la Real Madrid? Ultimatum pentru fundaşul austriac din partea şefilor de pe "Bernabeu": "Nu vom mai negocia!"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid i-a dat ultimatum lui David Alaba (28 de ani), fundaşul care a anunţat că va pleca de la Bayern în vară, dar nu şi-a ales încă viitoare destinaţie.

Alaba e tentat de mai multe cluburi, dar prioritatea sa e să ajungă în campionatul Spaniei şi Real Madrid ar fi principala favorită să-l transfere pe austriac. Doar că şefii de pe "Santiago Bernabeu" s-au săturat de pretenţiile lui Alaba şi i-au transmis un ultimatum. Barcelona e şi ea pe fir pentru transferul lui Alaba.

Potrivit informaţiilor apărute în presa din Spania, Jose Angel Sanchez, unul dintre apropiaţii lui Florentino Perez, le-a transmis celor din anturajul lui David ALaba că, chiar dacă acordul verbal e unul total, nu vor mai avea loc negocieri pentru salariul jucătorului. Alaba nu a semnat, încă, iar Real Madrid nu e dispusă să-i ofere mai mult de 12 milioane de euro pe an.

Alaba le-a refuzat deja pe Chelsea şi PSG, iar Barcelona, Real Madrid şi alte două cluburi sunt în cursa pentru semnătura sa, conform agenutului Pini Zahavi.

Afla mai multe despre: david alabareal madridtransfernegocieriultimatum 

viewscnt
Articole similare