Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pică transferul lui Andrei Cristea la Craiova? Şeful Iaşiului a luat "foc": "E ilegal! Nu putem funcţiona aşa, ca-n junglă"

Pică transferul lui Andrei Cristea la Craiova? Şeful Iaşiului a luat "foc": "E ilegal! Nu putem funcţiona aşa, ca-n junglă"

CSM Poli Iași

Comentarii

Horia Sabo, directorul general al Politehnicii Iaşi, spune că transferul lui Andrei Cristea la CSU Craiova e ileagal! Acesta se află într-un război deschis cu membrii Comitetului Director ai clubului din Copou.

"E ilegal ce fac ei. Nu vorbesc despre oportunitatea acestor transferuri, ci de forma în care se fac, dacă se fac. Politehnica Iaşi se află sub un contract de asociere cu clauze clare. Până-n 2023. Până atunci, doar eu pot face aceste mutări şi veţi vedea că ceea ce vă spun este întocmai
 
Ce se întâmplă acum la club e o stare de provizorat. Din păcate, un provizorat ilegal. Lucrurile se vor schimba însă. În România există legi, suntem o ţară care deţine mai nou preşedinţia UE, nu putem funcţiona aşa, ca-n junglă. Lumea trebuie să fie atentă la ce decizii ia acum şi mai ales ales să fie conştientă de acordul pe care-l avem", a spus Sabo.
 
CSU Craiova a anunţat, joi, că Andrei Cristea a semnat un contract valabil până în 2020 cu gruparea olteană. De asemenea, fundaşul Florin Gardoş şi atacantul Andrei Burlacu au fost împrumutaţi de CSU Craiova la Politehnica Iaşi până la sfârşitul sezonului. În cazul celor doi, Poli Iaşi are opţiunea de a-I transfera definitiv vara viitoare.

Afla mai multe despre: poli iasicraiovatransferandrei cristea 

viewscnt
Articole similare