Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere de 4 miliarde de dolari după gestul făcut de Cristiano Ronaldo! E incredibil ce s-a întâmplat înainte de Ungaria - Portugalia

Pierdere de 4 miliarde de dolari după gestul făcut de Cristiano Ronaldo! E incredibil ce s-a întâmplat înainte de Ungaria - Portugalia

EURO 2020

Comentarii

Cota de piaţă a Coca-Cola a scăzut cu patru miliarde de dolari, după gestul făcut de Cristiano Ronaldo, înaintea meciului de la EURO 2020, dintre Ungaria şi Portugalia, de la Budapesta.

Grupa F de la Campionatul European de fotbal a fost deschisă de meciul Ungaria - Portugalia, care are loc la Budapesta, în compania a aproape 60.000 de suporteri. Meciul poate fi urmărit pe Telekomsport.ro. 

Ce a însemnat gestul lui Cristiano Ronaldo din conferinţa de presă

Gestul făcut de starul Cristiano Ronaldo a avut un impact mondial. Luni, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Ungaria, atacantul portughez a îndepărtat două sticle de Coca-Cola şi le-a scos în prim-plan doar pe cele cu apă. 

În urma acelui moment, compania a înregistrat o pierdere masivă. Cota Coca-Cola era de 56,10 dolari. 30 de minute mai târziu, când Cristiano Ronaldo şi Fernando Santos au intrat în sala de presă de pe stadionul Ferenc Puskas, din Budapesta, acţiunile au scăzut la un minim de 55,22 dolari pe acţiune.

Astfel, Coca-Cola a scăzut la o cotă de piaţă de 238 de miliarde de dolari, de la 242 de miliarde de dolari, o pierdere de aproximativ patru miliarde de dolari, conform Marca. 

La 36 de ani, Cristiano Ronaldo este adeptul unui stil de viaţă sănătos, având o dietă alimentară strictă: "Sunt dur cu fiul meu. Uneori bea Coca-Cola sau Fanta, mănâncă chips-uri şi ştie că nu-mi place". 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocristiano ronaldo coca cola 

viewscnt
Articole similare