Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere grea pentru echipa lui Ianis Hagi! Rangers îl lasă pe Alfredo Morelos să plece. Columbianul, aproape de Atletico Madrid

Pierdere grea pentru echipa lui Ianis Hagi! Rangers îl lasă pe Alfredo Morelos să plece. Columbianul, aproape de Atletico Madrid
Comentarii

Atletico Madrid este foarte aproape să obţină transferul lui Alfredo Morelos de la Rangers

Scoţienii anunţă că Rangers şi-a dat acordul pentru ca Alfredo Morelos să negocieze cu Atletico Madrid. Informaţia confirmată şi de spaniolii de la OK Diario vine la scurt timp după ce columbianul a ratat în iarnă mutarea în Premier League.

Ianis Hagi et comp rămân făra Morelos. Columbianul poate ajunge la Atletico Madrid

29 de goluri a marcat Alfredo Morelos în 45 de meciuri disputate pentru Rangers în actuala stagiune.

Spaniolii susţin că Morelos îi va călca pe urme lui Radamel Falcao, un alt columbian care a jucat pentru Atletico Madrid şi a făcut-o excelent.

Trupa lui Diego Simoene caută soluţii pentru a-şi întări ofensiva, iar OK Diario scrie că "Los Colchoneros" vor să-l înlocuiască pe Diego Costa cu actualul coechipier al lui Ianis Hagi.

De când a ajuns în Scoţia, Ianis Hagi s-a înţeles foarte bine cu Morelos. L-a pus de câteva ori în situaţii avantajoase de gol, iar parteneriatul pare să crească. Morelos are însă şanse mici să mai rămână pe Ibrox Park. Dacă nu va pleca la Atletico Madrid, scoţienii scriu că Rangers îl va lăsa să plece în Premier League.

Momentan însă, Atletico pare decisă să-l transfere pe columbian. Se vorbeşte despre o sumă de aproape 40 d emilioane de euro. La Atletico Madrid, pe lista atacanţilor din lot, figurează Alvaro Morata, Joao Felix, Diego Costa şi Saponjic. Cel mai probabil, Costa va pleca la finalul sezonului.

Cotat la 15 milioane de euro, atacantul care măsoară 1.77 m a fost achiziţionat pentru 1.2 milioane de euro din Finlanda. Pentru Rangers are 77 de goluri în 136 de meciuri.

Afla mai multe despre: ianis hagimorelosrangersatletico madrid 

viewscnt
Articole similare