Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere imensă pentru Atletico Madrid chiar înainte de meciul cu Liverpool! Simeone nu poate conta pe unul dintre cei mai importanţi jucători

Pierdere imensă pentru Atletico Madrid chiar înainte de meciul cu Liverpool! Simeone nu poate conta pe unul dintre cei mai importanţi jucători
Comentarii

Atletico Madrid - Liverpool se joacă marţi, de la ora 22:00, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, în direct la Telekom Sport 1. Din păcate pentru fanii lui Atleti, Diego Simone nu poate conta la acest meci pe unul dintre cei mai importanţi jucători.

Joao Felix (20 de ani) nu va fi inclus în lotul lui Atletico Madrid pentru meciul cu Liverpool, anunţă goal.com. El nu a fost prezent la antrenamentul de luni condus de Diego Simeone. 

Iniţial, portughezul s-a accidentat în remiza lui Atletico cu Leganes, pe 26 ianuarie, iar de atunci a ratat următoarele trei partide ale echipei, inclusiv înfrângerea cu Real Madrid. Aceeaşi sursă menţionează că Felix nu mai are probleme musculare, iar motivul pentru care nu va fi disponibil împotriva "reginei" Europei este o faringită. 

De asemenea, Simeone nu va conta nici pe Hector Herrera şi Kieran Trippier. 

Joao Felix este cel mai scump transfer din istoria lui Atletico Madrid. Clubul a plătit vara trecută 126 de milioane de euro celor de la Benfica. În 24 de meciuri jucate în acest sezon, cel intitulat "noul Cristiano Ronaldo" a marcat patru goluri şi a oferit două assist-uri. 

Afla mai multe despre: joao felixatletico madridsimeone 

viewscnt
Articole similare