Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere imensă pentru Simona Halep. Cât o costă pe româncă părăsirea prematură a turneului Rogers Cup

Pierdere imensă pentru Simona Halep. Cât o costă pe româncă părăsirea prematură a turneului Rogers Cup

Tenis

Comentarii

Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Rogers Cup, în sferturile de finală, din cauza unei accidentări la tendon, iar acest lucru o va costa pe româncă 710 puncte în clasamentul WTA.

Halep s-a retras de la Rogers Cup şi va pierde 710 puncte în topul WTA, cu toate acestea românca nu riscă să piardă locul patru din clasament. Singura jucătoare din top 10 WTA care a rămas în competiţie este Serena, însă aceasta nu reprezintă o ameninţare pentru sportiva din România.

Naomi Osaka revine pe primul loc în clasamentul WTA

Japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA, va reveni luni pe primul loc în clasamentul mondial, ca urmare a rezultatelor înregistrate în ultimele zile la Rogers Cup.

Actualul lider WTA, Ashleigh Barty, a pierdut în turul doi la Toronto.

Naomi Osaka a ajuns până în sferturile de finală, iar Karolina Pliskova, numărul 3 mondial, a fost eliminată în sferturi.

Pentru a se menţine pe primul loc, Barty avea nevoie ca Osaka să piardă în turul doi şi ca Pliskova să nu ajungă în semifinale.  Pliskova avea nevoie să ajungă cel puţin în semifinale pentru a urca pe primul loc.

Osaka a mai fost lider WTA timp de 21 de săptămâni, în acest an, de la 28 ianuarie

CITEŞTE ŞI:

• Serena Williams a comis-o din nou! Reacţie incredibilă a americancei în momentul în care a fost întrebată de Halep: ”Da! Ieşirea e spre dreapta?”

• Afirmaţii josnice ale unei comentatoare la adresa unor români din tribune, în timpul meciului Simonei: ”Sper că se spală”

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare