Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere imensă pentru U Craiova, înaintea meciului capital cu CFR Cluj! Decizie care a luat prin surprindere formaţia din Bănie

Pierdere imensă pentru U Craiova, înaintea meciului capital cu CFR Cluj! Decizie care a luat prin surprindere formaţia din Bănie

Fotbal

Comentarii

Căpitanul celor de la Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, nu va putea fi folosit în partida decisivă cu CFR Cluj, din această seară, de la ora 20:30, pe "Ion Oblemenco", deoarece este suspendat.

Informaţia a fost confirmată de preşedintele FR de Fotbal, Răzvan Burleanu, după şedinţa Comiteteului Executiv al FRF. Nicuşor Bancu era suspendat pentru partida cu Astra Giurgiu, însă meciul nu a mai avut loc, suspendarea lu Bancu de un meci s-a transferat către partida cu CFR Cluj.

Nicuşor Bancu n-are drept de joc în această seară. Principiul este că o suspendare se execută în primul meci disputat. Prin urmare, singura problemă care rămâne de corelat este regulamentul disciplinar“, a spus Răzvan Burleanu, la finalul şedinţei CEx al FRF.

Nicuşor Bancu este căpitanul Universităţii Craiova şi unul dintre cei mai prolifici jucători ai echipei antrenate de Cristiano Bergodi. În acest sezon, Nicuşor Bancu a evoluat în 40 de partide, reuşind 5 goluri şi 5 pase decisive.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare