Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere importantă pentru Bayern Munchen. Un titular s-a accidentat şi poate rata finalul de sezon din Champions League

Pierdere importantă pentru Bayern Munchen. Un titular s-a accidentat şi poate rata finalul de sezon din Champions League

Bayern Munchen

Comentarii

Benjamin Pavard, fundaşul dreapta al lui Bayern Munchen, a părăsit antrenamentul de duminică al echipei după ce a suferit o accidentare la glezna dreaptă şi poate rata finalul sezonului din UEFA Champions League.

Într-un comunicat de presă, Bayern Munchen a confirmat accidentarea fotbalistului, dezvăluind că francezul a suferit o lovitură la ligamentele metatarsiene. Potrivit Sky Sport, Pavard va absenta cel puţin trei săptămâni de pe gazon, ceea ce însemană că nu va putea juca în returul cu Chelsea din UEFA Champions League. 

Meciul retur din optimile de finală ale competiţiei se joacă pe 8 august, iar Bayern este mare favorită. În turul de pe Stamford Bridge, bavarezii s-au impus cu scorul de 3-0.

Hansi Flick îl mai are disponibil în banda dreaptă a apărării pe Odriozola, fotbalist împrumutat de la Real Madrid, însă pe acelaşi post poate evolua şi Joshua Kimmich. 

Afla mai multe despre: bayern munchenbenjamin pavard 

viewscnt
Articole similare