Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere importantă pentru Liverpool! Pleacă după şase ani de la "cormorani". Suma de transfer şi clubul care îl transferă

Pierdere importantă pentru Liverpool! Pleacă după şase ani de la "cormorani". Suma de transfer şi clubul care îl transferă

Liverpool

Comentarii

Dejan Lovren (31 de ani) este pe punctul de a pune stop carierei lui la Liverpool. Fundaşul central croat va pleca de la noua campioană a Angliei în această vară, anunţă The Times.

Sursa citată menţionează că Lovren va semna cu Zenit St. Petersburg, iar Liverpool ar urma să încaseze aproximativ 12 milioane de euro. Chiar dacă momentan nu este semnat niciun contract, The Times notează că înţelegerea este iminentă. 

Chiar dacă Lovren nu mai era titular la Liverpool, fiind folosit în doar 10 meciuri din acest sezon de Premier League, era în continuare un jucător important pentru Jurgen Klopp, reprezentând o soluţie solidă de backup pentru defensivă, în cazul în care unul dintre van Dijk, Joe Gomez sau Matip nu putea să joace. 

În 2014 a ajuns Lovren la Liverpool, transferat fiind pentru 25,3 milioane de euro de la Southampton. În această perioadă, el a reuşit să câştige UEFA Champions League şi titlul în Premier League. 

Afla mai multe despre: dejan lovrenzenit 

viewscnt
Articole similare