Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere importantă pentru tunari! Cine a părăsit-o pe Arsenal înaintea debutului european

Pierdere importantă pentru tunari! Cine a părăsit-o pe Arsenal înaintea debutului european

UEFA Europa League

Comentarii

Ivan Gazidis nu mai este directorul executiv al celor de la Arsenal după ce a acceptat propunerea lui AC Milan. Sud-africanul cu origini greceşti se desparte de clubul de pe Emirates după 10 ani în conducerea fostei campioane a Angliei.

Înainte să înceapă aventura în grupele Europa League, Arsenal a rămas fără unul dintre oamenii importanţi din ultimii ani. Ivan Gazidis, directorul executiv al tunarilor în ultimii 10 ani, şi-a anunţat plecarea din club pentru a da curs ofertei venite din partea lui AC Milan. Italienii l-au cooptat în stafful adminsitrativ pe cel care tocmai a împlinit 54 de ani. Argumentul principal a fost remuneraţia acestuia.  

Astfel, în Italia, Gazidis va câştiga 3,6 milioane de euro, cu un milion în plus faţă de cât lua la Arsenal. Locul său în conducerea roş-albilor a fost rapid ocupat. Raul Sanllehi şi Vinai Venkatesham au fost numiţi în funcţiile de preşedinte, respectiv director managerial al grupării londoneze. 

"A fost 10 ani un privilegiu să lucrez pentru Arsenal. Acum se deschide un nou capitol în viaţa mea. Nu a fost o decizie uşoară, dar acum a venit momentul pentru un nou pas în carieră", a fost declaraţia lui Gazidis la finalul erei Arsenal. 

Atât Arsenal, cât şi AC Milan vor juca în acest sezon în grupele Europa League. 

 

Afla mai multe despre: arsenalac milangazidis 

viewscnt
Articole similare