Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere uriaşă pentru Jose Mourinho înainte de meciul cu Leipzig. Partida este în direct la Telekom Sport 1

Pierdere uriaşă pentru Jose Mourinho înainte de meciul cu Leipzig. Partida este în direct la Telekom Sport 1
Comentarii

Sud-coreeanul Heung-Min Son nu va juca în partida Tottenham - Lepizig, programată miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

Pe lângă faptul că nu-l va avea la dispoziţie pe Harry Kane, golgeterul echipei sale, Mourinho l-a pierdut şi pe Heung-Min Son pentru partida cu Leipzig.

Cel mai important jucător al lui Mourinho în ultima vreme s-a accidentat la mână în partida cu Aston Villa şi s-a operat în această dimineaţă. El nu va putea evolua în următoarele săptămâni pentru Tottenham şi îi îngreunează şi mai tare misiunea antrenorului portughez.

Son s-a accidentat în startul meciului de campionat cu Villa, dar a rezistat tot meciul pe teren şi a marcat chiar de două ori. În absenţa sa, Mourinho îl va folosi cel mai probabil ca atacant pe brazilianul Lucas Moura. Partida Tottenham - Leipzig este în direct la Telekom Sport 1, miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi comentat de Cosmin Băleanu. Conform Sky Sports, accidentarea lui Son este extrem de serioasă, iar tehnicianul portughez ar fi declarat deja că nu crede că va mai putea conta pe serviciile lui în actualul sezon.

 

 

Heung-Min Son (27 de ani) joacă la Tottenham din 2015. Sud-coreeanul a marcat în actuala stagiune 17 goluri pentru Tottenham şi are în total 83 de reuşite pentru gruparea londoneză în 220 de meciuri. 

Afla mai multe despre: jose mourinhoheung-min son 

viewscnt
Articole similare