Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere URIAŞĂ pentru U Craiova! Fotbalistul care dă lovitura carierei! Anunţul momentului: ”5 milioane de euro pentru el!”

Pierdere URIAŞĂ pentru U Craiova! Fotbalistul care dă lovitura carierei! Anunţul momentului: ”5 milioane de euro pentru el!”galerie foto
Comentarii

Gustavo Vagenin, fostul jucător al Universităţii Craiova ar urma să facă pasul spre prima ligă chineză. Tinajin Tianhai este gata să plătească 5 milioane de euro pentru fostul jucător al oltenilor.

A lăsat o impresie extraordinară în Bănie şi s-a autodeclarat, cu umor, ”italo-braziliano-juvete”. Unul dintre fotbaliştii pe care publicul din Craiova l-a iubit foarte mult, Gustavo este în continuare regretat de fani. 

Dar, brazilianul Gustavo Vagenin a impresionat în primele sale jocuri în Liga a doua chineză la Liaoning FC. Vândut de U Craiova pentru 800 de mii de euro, fotbalistul în vârstă de 27 de ani are 6 goluri şi 4 pase decisive la formaţia chineză, acolo unde evoluează cu numărul 9 pe spate.

Chinezii susţin că formaţia de primă ligă, Tianjin Tianhai ar fi dispusă să ofere 5 milioane de euro pentru el, în două tranşe. Tinajin mai are doi brazilieni în lot: Renatinho (împrumutat de la Guangzhou RF) şi Leonardo (fosta aripă de la AEK Atena). Agentul fotbalistul brazilian, Gaetano Montalbano a fost de altfel văzut în ultimele săptămâni în China, acolo unde se zvoneşte că ar pune la punct ultimele detalii ale trecerii fostului craiovean de la Lianoning la Tianjin.

În România, Gustavo a evoluat în 70 de meciuri şi a marcat de 20 de ori. A mai evoluat în cariera sa pentru Salernitana, Messina, Novara Calcio şi Lecce. Cota sa de piaţă este de doar 650.000 de euro în acest moment

Afla mai multe despre: gustavocraiovachina 

viewscnt
Articole similare