Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierderea anului pentru CSM Bucureşti. Clubul din Capitală a ratat un transfer uriaş pentru echipa de handbal!

Pierderea anului pentru CSM Bucureşti. Clubul din Capitală a ratat un transfer uriaş pentru echipa de handbal!

Handbal

Comentarii

Accidenările Cristinei Neagu şi Amandei Kurtovic au dat peste cap întregul angenaj al echipei CSM Bucureşti. Absenţa celor două jucătoare s-a resimţit şi continuă să se resimtă teribil de tare.

Conducerea clubului a încercat o redresare din mers pentru a acoperi pe cât posibil cele două goluri lăsate de absenţa Cristinei şi Amandei. Cu toate astea, CSM-ul pare să nu fi putut să-şi fi dus până la capă planul. Una dintre jucătoarele vizate pentru a veni în România a fost chiar Crina Pintea, cel mai buni pivot al Campionatului Mondial.

Gabriela Szabo, directorul general al clubului a dezvăluit că au fost negocieri avansate cu Crina, care, în cele din urmă, a ales să semneze cu formaţia maghiară, Gyor. ”Eu din câte ştiu, din discuţiile pe care le-am avut cu Andrei Luca, s-au puratat discuţii foarte strânse ca să o avem pe Crina Pintea la CSM Bucureşti. Din câte ştiu, se află în atenţia noastră şi ne dorim ca ea şi nu numai ea... şi alte jucătoare care sunt la echipa naţională să vină la CSM Bucureşti”, a spus Gabriela Szabo, prezentă fiind la Gala Atletismului Românesc.

”Dacă ar fi venit Crina Pintea, s-ar fi activat foarte mult jocul la semicerc. Aşa, CSM -ului îi va fi foarte greu  în Ligă. Nu ştiu dacă se va putea califica în Final Four”, a precizat pentru telekomsport.ro, Cristian Gaţu, fost preşedinte al Federaţiei Române de Handbal.

Totodată, sunt tot mai multe voci care susţin că acest transfer al Crinei Pintea la Gyor reprezintă o mare pierdere pentru CSM Bucureşti. ”Trebuiau să facă tot posibilul să o aducă pe Crina... Rezolvau toate problemele existente în clipa de faţă la club”, a precizat o sursă din lumea handbalului pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbal masculin,  

viewscnt
Articole similare