Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierderi importante pentru turneul de la US Open. Două jucătoare din top 10 WTA s-au retras de la Grand Slam-ul american

Pierderi importante pentru turneul de la US Open. Două jucătoare din top 10 WTA s-au retras de la Grand Slam-ul american

Tenis

Comentarii

Jucătoarele Elina Svitolina, locul 5 WTA, şi Kiki Bertens, numărul 7 mondial, s-au retras de la turneul de grand slam US Open.

Svitolina a precizat, într-un comunicat, că simte că nu poate face deplasarea în SUA fără să-şi pună echipa şi fără să se pună pe sine în mare pericol.

Bertens s-a retras din cauza restricţiilor impuse de guvernul olandez, conform cărora cei care se întorc din Statele Unite trebuie să stea în carantină două săptămâni.

Dintre jucătoarele din top 20, s-a retras de la competiţia americană şi Ashleigh Barty, liderul mondial.

Este posibil ca şi Simona Halep să aleagă să nu participe la US Open. Ea încă nu a luat o decizie cu privire la acest turneu, însă a afirmat că în condiţiile actuale cel mai probabil nu va merge în SUA.

US Open ar trebui să se desfăşoare la datele iniţiale, 31 august - 13 septembrie, fără spectatori şi cu un strict protocol sanitar. La acest grand slam nu vor exista calificări.

Afla mai multe despre: tenisus open 

viewscnt
Articole similare