Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Piesă din viitorul lui Juve! A refuzat locul de titular". Alegerea lui Radu Drăguşin a fost premiată în Gazzetta Dello Sport

„Piesă din viitorul lui Juve! A refuzat locul de titular". Alegerea lui Radu Drăguşin a fost premiată în Gazzetta Dello Sport

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin (19 ani) a semnat, ieri, prelungirea contractului cu Juventus.

Drăguşin a semnat prelungirea contractului cu Juventus până în iunie 2025.

Tânărul jucător a avut curaj, deşi nu are un loc asigurat la actuala formaţie, el a ales să continue alături de ei, refuzând alte oferte importante din Serie A şi din Europa.

Cel mai important cotidian din Italia, Gazzetta dello Sport a scris despre fundaşul român şi i-a apreciat curajul pe care l-a avut de a „risca” un nou contract alături de Juve.



„Juve îşi asigură viitorul: contract până în 2025 pentru Radu Drăguşin, fundaşul român născut în 2002, aflat deja la prima echipă. Mai multe echipe europene au stat la pândă pentru jucătorul al cărui contract expira pe 30 iunie: de la Leipzig, până la Newcastle, toate i-au garantat un loc de titular. El a ales să rămână la Juventus, unde există de mulţi ani o şcoală de fundaşi care îi permite să crească şi să se maturizeze.

„Nu a vrut să schimbe aerul, ba din contră”


Anul acesta a debutat la prima echipă, în Champions League, contra lui Dinamo Kiev, şi a rămas la Continassa atât datorită absenţelor din defensivă, cât şi datorită faptului că, între timp, clubul a decis să reducă media de vârstă şi să înceapă un nou proiect, care i-a fost încredinţat lui Andrea Pirlo.

Contractul băiatului expira, într-adevăr, iar din ianuarie era liber să plece gratis la o altă echipă, dar nu a arătat niciodată că ar vrea să schimbe aerul, ba din contră. Drăguşin este încă o piesă din viitorul lui Juventus"
, a scris Gazzetta Dello Sport.

  • 4 meciuri a strâns Drăguşin la prima echipă a lui Juventus

Drăguşin a ajuns la Juventus în 2018, pe când avea numai 16 ani. Juventus a plătit atunci 250.000 de euro celor de la Sport Regal pentru transferul jucătorului.

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventusandrea pirlo 

viewscnt
Articole similare