Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pigliacelli a lămurit dilema despre principalul Craiovei: ”Avem antrenor şi încă unul foarte bun”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB

Pigliacelli a lămurit dilema despre principalul Craiovei: ”Avem antrenor şi încă unul foarte bun”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB

Superliga

Comentarii

Mirko Pigliacelli a fost întrebat dacă vine un nou antrenor la Universitatea Craiova, dar portarul în vârstă de 27 de ani spune că este foarte mulţumit de cum arată echipa sub comanda lui Corneliu Papură. Pigliacelli speră că echipa va rămâne pe primul loc şi după derby-ul cu FCSB.

Corneliu Papură a fost desemnat de conducere să asigure interimatul după ce Cristiano Bergodi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Antrenorul în vârstă de 47 de ani are un parcurs bun şi echipa este în prezent lider în Liga 1. În acest context, Mirko Pigliacelli spune că Universitatea Craiova are un antrenor foarte bun, în persoana lui Corneliu Papură şi nu este interesat de discuţiile despre un nou antrenor:

”(Despre antrenor nou) Avem antrenor şi încă unul foarte bun. Stăm după el la antrenament, facem ce ne cere şi încercăm să dăm totul pentru club, pentru Mister şi pentru coechipieri”, a declarat Mirko Pigliacelli.

Pigliacelli speră să rămână pe primul loc şi după derby-ul cu FCSB

Pentru Corneliu Papură urmează un nou test foarte dificil. Craiova joacă în această etapă cu FCSB, echipă care se află la doar un punct în spatele său. Mirko Pigliacelli speră că Universitatea Craiova îşi va păstra primul loc şi după acest meci:

”Chiar e un meci special, pentru că e un meci între primele din clasament. Dar cred că până la sfârşit de sezon va fi o bătaie între Craiova, FCSB şi CFR. Suntem acum pe primul loc şi trebuie să facem orice ca să stăm pe primul loc. Cine nu poate să stea sub presiune, nu poate să stea la Craiova. Aici e presiune şi aşa trebuie să fie”, a mai spus portarul italian.

Universitatea Craiova - FCSB se joacă vineri, de la 20:30 şi va fi live pe Telekom Sport. Cele mai importante faze video vor fi pe telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: pigliacelli 

viewscnt
Articole similare