Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pigliacelli ar fi putut marca împotriva Academicii Clinceni, dar Reghecampf nu l-a mai lăsat să execute penalty-ul câştigat de olteni. Explicaţia tehnicianului

Pigliacelli ar fi putut marca împotriva Academicii Clinceni, dar Reghecampf nu l-a mai lăsat să execute penalty-ul câştigat de olteni. Explicaţia tehnicianului
Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus cu uşurinţă în faţa Academicii Clinceni, scor 5-0, în ultima partidă a celei de a 12-a etapă a Ligii 1.

Universitatea Craiova s-a distrat la vizita Academciii Clinceni pe Ion Oblmenco, impunându-se cu 5-0 în faţa formaţiei ilfovene. În ciuda scorului deja ruşinos, jucătorii lui Ionuţ Chirilă ar fi putut încasa şi mai multe goluri, dar au avut şansă. În minutul 53, când scorul era 3-0, Lyes Houri a ratat o lovitură de la 11 metri.

Achim făcuse un henţ halucinant la un corner al oltenilor, astfel că centralul a dictat penalty în favoarea echipei pregătite de Laurenţiu Reghecampf. La cererea galeriei, Mirko Pigliacelli se pregătea să execute lovitura de la 11 metri, însă tehnicianul Universităţii a decis ca penalty-ul să fie totuşi executat de Houri.

Pigliacelli ar fi putut marca împotriva Academicii Clinceni!

Am stabilit acest lucru înainte de meci (n.r. să execute Piglicelli). M-am gândit eu pe momentul respectiv, că a luat mingea în mână, am vrut să-l las şi m-am gândit că totuşi disciplina e mai importantă decât dorinţa unui jucător pe teren”, a explicat Laurenţiu Reghecampf.

Decizia tehnicianului oltenilor nu a avut relevanţă până la urmă, după ce Lyes Houri a zguduit transversala cu încercarea sa. Ratarea noului star al Craiovei nu a avut contat prea mult însă, iar Universitatea s-a impus cu 5-0, cu Roguljic marcând şi el, la debutul în Bănie.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamirko piglicellilaurenţiu reghecampfcraiova clinceni 

viewscnt
Articole similare