Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pila" lui Modric: croatul a recomandat un compatriot să-l înlocuiască la Real Madrid! "Galacticii" pot face un transfer surprinzător

"Pila" lui Modric: croatul a recomandat un compatriot să-l înlocuiască la Real Madrid! "Galacticii" pot face un transfer surprinzător

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid poate face un transfer surprinzător în vară, în perioada de mercato.

Nikola Vlasic (22 de ani) de la ŢSKA Moscova poate fi înlocuitorul lui Luka Modric (34 de ani) la Real Madrid, conform presei din Spania, dar mutarea este privită cu rezerve de un fost mare fotbalist rus, Yuri Nikiforov (49 de ani), care trăieşte în Spania. Având în vedere vârsta înainătată a lui Modric, "Galacticii" îi caută un înlocuitor croatului.

Realul poate aduce înlocuitor pentru Modric un compatriot al acestuia, pe Nikola Vlasic, fotbalistul de 22 de ani care joacă în Rusia, la ŢSKA Moscova, fiind împrumutat de la Everton. Luka Modric, Balonul de Aur din 2018, este tot mai aproape de plecarea de la Real Madrid, iar şefii de pe "Santiago Bernabeu" caută omul perfect care să-l substituie pe acesta.

Totuşi, Yuri Nikiforov nu crede că e momentul potrivit pentru Vlasic să facă pasul spre Real Madrid: "Am auzit şi eu că Modric poate pleca. Vlasic e un jucător bun, arătat-o la ŢSKA, dar ăsta nu e un argument în favoarea venirii la Real Madrid. Liga din Rusia e mai slabă decât cea din Spania", a spus rusul, conform AS.



Totuşi, Nikiforov are şi cuvinte de laudă pentru Vlasic: "Vede totul înainte să se întâmple, gândeşte mai repede ca alţii", a mai spus acesta.

Potrivit presei din Spania, Modric l-a recomandat personal pe Nikola Vlasic pentru un trasfer la Real Madrid.

Afla mai multe despre: nikola vlasictransferreal madridmodric 

viewscnt
Articole similare