Experiențe împreună.
You are here:

Pilotul Ryan Newman, spitalizat în stare gravă după cursa de la Daytona, este conştient şi poate vorbi

Pilotul Ryan Newman, spitalizat în stare gravă după cursa de la Daytona, este conştient şi poate vorbi

Alte sporturi

Comentarii

Victimă a unui spectaculos accident, luni, la cursa de 500 de mile de la Daytona, americanul Ryan Newman este spitalizat, dar este conştient şi poate vorbi.

"Ryan Newman este spitalizat în continuare la Halifax Medical Center la Daytona Beach, este conştient şi poate vorbi cu familia şi medicii săi", a anunţat echipa Roush Fenway Racing pe Twitter.

În utlimul tur, aflat la conducerea cursei, talonat şi atins de un alt concurent, Newman a pierdut controlul maşinii Ford pe care o conducea cu aproximativ 300 de kilometri/oră, iar aceasta a virat dreapta şi a izbit zidul de protecţie al circuitului. Maşina a ricoşat pe pistă, a lovit un alt Ford, s-a răsturnat, iar forţa impactului a târât-o pe o lungă distanţă, dincolo de linia de sosire. În urma frecării, maşina lui Newman a luat foc, dar din fericire incendiul produs nu a cuprins întreaga epavă şi a fost stins de stewarzi.

În vârstă de 42 de ani, Newman are 19 sezoane în Nascar şi a câştigat Daytona 500 în 2008, precum şi alte 18 curse.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe