Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pintilii a avut puterea să zâmbească după eliminarea din Europa League. Moment ilar cu ofiţerul de presă de la FCSB: „Du-te, bă, de aici” | VIDEO

Pintilii a avut puterea să zâmbească după eliminarea din Europa League. Moment ilar cu ofiţerul de presă de la FCSB: „Du-te, bă, de aici” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (35 de ani) a fost antrenorul de conjunctură de la FCSB în absenţa lui Anton Petrea, infectat cu COVID-19. A treia oară n-a mai fost însă cu noroc pentru fostul mijlocaş. După calificarea în faţa celor de la Topola şi după victoria la scor de neprezentare obţinută cu FC Argeş, Pintilii a condus echipa la eliminarea din Europa League.

Cu o echipă mai mult decât improvizată, FCSB nu a putut să îi facă faţă în totalitate lui Slovan Liberec. Cehii s-au impus la final cu 2-0 şi s-au calificat în play-off-ul Europa League.

Chiar şi aşa, Mihai Pintilii a avut puterea să zâmbească la finalul partidei de la Giurgiu şi a fost protagonistul unui moment savuros. Înainte să ofere declaraţii la flash interview, delegatul FCSB a refuzat să primească un memory stick de la Cătălin Făinişi, ofiţerul de presă al roş-albaştrilor.

Cătălin Făinişi: „Îl iei?”.

Mihai Pintilii: „Ce e ăsta?”.

Cătălin Făinişi: „Meciul”.

Mihai Pintilii: „Du-te, bă, de aici. Du-te, bă...”.

Reporter: „Se face analiza în seara asta”.

Mihai Pintilii: „E, da... La ce?”.

Cam aşa a arătat discuţia înainte ca Pintilii să ofere declaraţii la cald după eşecul cu Liberec, fostul mijlocaş reuşind să detensioneze un pic atmosfera şi să treacă cu zâmbetul pe buze peste prima sa înfrângere în calitate de „principal”.

 

Afla mai multe despre: fcsbpintilii 

viewscnt
Articole similare