Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pintilii, declaraţii fără precedent! "Suntem vai mama noastră şi vă certaţi degeaba!" Mijlocaşul, dezgustat de "circul din Liga 1"

Pintilii, declaraţii fără precedent! "Suntem vai mama noastră şi vă certaţi degeaba!" Mijlocaşul, dezgustat de "circul din Liga 1"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj - FCSB, duminică, 20:45, Telekom Sport 1.

Primele două clasate se pregătesc de meciul direct, unul ce se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu, iar partida a fost precedată de schimburi dure de replici între conducătorii celor două echipe. Jucătorii celor două formaţii nu sunt însă prea încântaţi de războiul declaraţiilor.

Mihai Pintilii a avut un discurs dur în conferinţa de presă premergătoare partidei, precizând că "circul" făcut în jurul meciului afectează şi spectacolul de pe teren.

"Să dea Dumnezeu să câştigăm cele trei puncte. Apoi vom vedea ce se va întâmpla. Sunt două echipe valoroase, cu cei mai valoroşi jucători din ţară.

Acum câteva zile, Budescu a spus că e un circ. Asta se întâmplă (n.r. apropo de declaraţiile conducătorilor) Se aşteaptă foarte mult fotbal, dar din partea oamenilor e un circ. Oricum nu suntem noi nişte jucători valoroşi să fi jucat prin nu ştiu ce campionate... Suntem toţi vai mama noastră şi lumea aşteaptă fotbal de la noi.

Suntem la pământ toţi, vai mama noastră. Lăsaţi-ne să jucăm fotbal cum jucăm, ce-om face noi. Nu vă mai certaţi, că vă certaţi pentru nimic. Vă daţi seama unde a ajuns fotbalul dacă Bogdan Mara a ajuns să spună că Dică are relaţii cu Călin (n.r. Iulian).

Eu mă bucur că încă mai vine lumea la stadion. La Craiova, când jucăm noi în deplasare se umple stadionul. Eu pentru asta mă bucur"
, a declarat Mihai Pintilii într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: pintiliideclaratiecfrfcsb 

viewscnt
Articole similare