Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pintilii, impresionat de doi jucători de la Rapid + Cine l-a dat pe spate de la Farul: ”Îmi place foarte, foarte mult” | EXCLUSIV

Pintilii, impresionat de doi jucători de la Rapid + Cine l-a dat pe spate de la Farul: ”Îmi place foarte, foarte mult” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mihai Pintilii (38 de ani) este considerat antrenorul ”de facto” al celor de la FCSB, însă lipsa licenţelor de specializare îi dau mari bătăi de cap.

Pintilii, dat pe spate de Ioniţă şi Emmers + Laude pentru Mazilu

După 12 etape disputate în Liga 1, FCSB ocupa prima poziţie a clasamentului, având şi cel mai bun golaveraj dintre cele 16 echipe înscrise în Liga 1. Roş-albaştrii se pot lăuda cu jucători de valoarea, care sunt pe val. Unul dintre ei este chiar Darius Olaru, golgheterul echipei, cu 6 reuşite.

Mihai Pintilii, însă a fost provocat să numească jucători de la rivalele din Superligă care l-au impresionat. Acesta a dezvăluit trei fotbalişti, doi de la Rapid şi unul de la Farul.

”(n.e. excluzând FCSB cine e jucătorul care l-a impresionat cel mai mult în acest debut de sezon?)

Îmi place Emmers, să ştii că face sezon bun şi Ioniţă care nu credeam că va juca titular, dar el a avut tot timpul calităţi şi îmi place Mazilu foarte foarte mult”, a declarat Mihai Pintilii pentru Orange Sport.

În prezent, FCSB este lider în Superliga, cu 29 de puncte obţinute, la şapte lungimi distanţă de Rapid, care ocupă locul 3. Farul Constanţa este pe locul 5, cu 18 puncte.

Mihai Pintilii îi cere lui Gigi Becali încă un transfer: "Aş aduce pe cineva în genul lui Olaru"

Mihai Pintilii pregăteşte FCSB în tandem cu cipriotul Elias Charalambous, iar pentru perioada de transferuri de la începutul lui 2024 şi-ar dori încă un mijlocaş box-to-box, în genul lui Darius Olaru, care să se şi apere bine, dar să şi apară la finalizare.

Totuşi, în campionatul intern n-a găsit nicio variantă mulţumitoare: "E un lot bun, cu care chiar trebuie să câştigi campionatul. (n.r. - dacă ar mai face vreun transfer) Inter aş mai aduce pe cineva. Eu personal aş mai aduce pe cineva genul lui Olaru. (n.r. - E  cineva în campionatul intern?) Nu, Olaru e unic", a spus Mihai Pintilii pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai pintiliirapidfarulioniţă 

viewscnt
Articole similare